Current Date : 1/15/2025 صفحه اصلي |  مديريت محتوايي  |  تماس با ما |  ارتباط با مديريت 
 English  |  Persian كنسرواتوار موسيقى تهران   
Quick Link
در آينه مطبوعات  «
بخش بين الملل  «
تقدير نامه ها  «     
بازديد ها  «     
قراردادهاي فرهنگي  «     
ثبت نام براي تحصيل  «     
شرايط تحصيل در  «     
كنسرواتوارهاي خارجي     
ساير سايتها  «
سازشناسي  «
مهندسي صدا  «
موسيقي الكترونيك  «     
الكتروآكوستيك  «     
استوديوها  «     
سازشناسي الكترونيكي  «     
نرم افزارها  «     
آكوستيك  «     
عضويت در خبرنامه  □
نام
ايميل

آرشيو اخبار

۸۸۸۲۴۰۵۰ - ـ۸۸۹۱۳۰۱۰ ـ ۸۸۳۱۶۱۹۲

تاريخ خبر : 11/06/1387

فهرست آموزشگاه های آزاد موسیقی کشور 

  در اين صفحه نام و نشاني آموزشگاه هاي آزاد هنري فعال در استان تهران و سایر استان ها كه از مركز گسترش آموزش هاي هنري مجوز دريافت كرده اند به تفكيك رشته و بر اساس حروف الفباي فارسي فهرست شده است

تمامي اين آموزشگاه ها تحت نظارت مركز گسترش آموزش هاي هنري فعاليت مي كنند
مركز گسترش آموزش هاي هنري ضمن استقبال از كليه صاحبنظران و انديشمندان عرصه آموزش هنر، آمادگي خود را براي ايجاد يك ارتباط پويا و خلاق با هنرمندان فرهيخته اعلام مي دارد.
لینک های مفید ویژه علاقمندان به تحصیل در موسسه و کنسرواتوار




  اسامی آموزشگاه های موسیقی استان و شهر تهران دارای مجوز از مرکز آموزش و توسعه فعالیت های هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

لینک های مفید ویژه علاقمندان به تحصیل در موسسه و کنسرواتوار

اسامی آموزشگاه های موسیقی سایر استانها دارای مجوز از مرکز آموزش و توسعه فعالیت های هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

معرفی دفتر آموزش و توسعه فعاليت های هنری
دفتر آموزش و توسعه فعاليت هاي هنري زيرمجموعة معاونت هنري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي است و مسئوليت ساماندهي و الگوسازي و توسعه آموزش هاي رسمي و غيررسمي هنر را بر عهده دارد. اين مرکز شامل دو بخش اصلی امور هنرستان ها و امور آموزشگاه هاست .

اهداف كلي دفتر آموزش و توسعه فعاليت هاي هنري

1- بررسي و برنامه ريزي در جهت توسعه فعاليت‌هاي هنري در كشور با استفاده از مشاركت بخش غير دولتي و منابع موجود در جامعه.

2- مطالعه ، برنامه‌ريزي و تحقيق به منظور ارائه نظام‌هاي آموزش رسمي و غيررسمي هنر.

3- مطالعه و طراحي آموزش‌هاي هنري با تمركز بر تحقق هدف تربيت هنرمند.

4- صدور مجوز تأسيس ، رسيدگي و نظارت بر اداره امور آموزشي هنرستان هاي تحت پوشش وزارت متبوع .

5- صدور مجوز تأسيس و نظارت بر فعاليت مراكز آموزش‌ آزاد هنري و درخواست انحلال يا توقف فعاليت مراكز فاقد شرايط لازم به مراجع ذي صلاح .

6- حمايت از تأليف و تدوين و انتشار كتاب‌ها و نشريات آموزشي و كمك آموزشي تخصصي.

7- شناخت ، گردآوري ، بررسي و تجزيه و تحليل تكنولوژي آموزش هنر و حمايت از طرح‌هاي پژوهشي و كاربردي در اين حوزه .

8- حضور فعال در كليه كميته‌ها و شوراهاي تخصصي آموزش هنر به نمايندگي از وزارت متبوع .

9- همكاري با وزارت آموزش و پرورش براي آموزش و توسعه فعاليت‌هاي هنري در مدارس.

10- برنامه‌ريزي براي بازآموزي اساتيد ، مربيان و هنرآموزان مراكز آموزشي .

11- تعيين صلاحيت تخصصي متقاضيان حقيقي يا حقوقي دريافت مجوز آموزش هنر از كليه دستگاه‌هاي تابعه وزارتخانه



مصاحبه دکتر مهران شیراوند سرپرست مركز گسترش آموزش هاي هنري :

آموزش موسیقی در منزل غیرمجاز است

لینک های مفید ویژه علاقمندان به تحصیل در موسسه و کنسرواتوار

فعاليت دفتر آموزش و توسعه فعاليت هاي هنري در بخش آموزش هاي رسمي

هنرستان­هاي هنرهاي زيباي تحت پوشش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي از ديرپاترين مراكز آموزش هنر كشور مي باشند. بنيان­گذار اين هنرستان­ها، كمال­الملك، از تاسيس هنرستان خود هدف داشت كه هنوز هم چراغ راه اين مراكز است: تربيت هنرمند.

در حال حاضر 40 هنرستان هنرهاي زيبا در سراسر كشور به فعاليت مي­پردازند و دفتر آموزش و توسعه فعالیت های هنري بر آن است تا شرايطي فراهم آورد كه در هر استان حداقل يك هنرستان پسران و يك هنرستان دختران تاسيس شود. در اين هنرستان ها رشته هاي موسيقي، نمايشي و تجسمي آموزش داده مي­شوند و راهيابي به اين واحدها، علاوه بر احراز شرايط عمومي، مستلزم موفقيت در آموزن ورودي است. هنرستان­هاي موسيقي هنرجويان خود را از ميان دارندگان مدرك تحصيلي پنجم ابتدايي، و هنرستان­هاي تجسمي هنرجويان خود را از ميان دارندگان مدرك سوم راهنمايي گزينش مي كنند.

فعاليت دفتر آموزش و توسعه فعاليت هاي هنري در بخش آموزش هاي غير رسمي

دفتر آموزش و توسعه فعاليت هاي هنري به عنوان متولي الگوسازي و ساماندهي آموزش‌هاي آزاد هنري در كشور در صدد است تا با هم‌فكري و مشاركت كليه هنرمندان صاحب‌نظر و اهل انديشه، سامانة مطلوبي را براي قانون‌مندكردن و نهادينه‌سازي آموزش‌هاي آزاد هنري طرح ريزي و اجرا كند.

دفتر آموزش و توسعه فعاليت هاي هنري در بخش آموزش‌هاي غير رسمي مطابق با مصوبه 477 مورخ 21/1/80 شوراي عالي انقلاب فرهنگي مسئوليت نظارت بر فعاليت آموزشگاه‌هاي آزاد هنري را در چهار رشته موسيقي ، تجسمي ، خوشنويسي و نمايشي بر عهده دارد .

اين دفتر مطابق قانون عهده دار ترويج و حمايت از آموزش‌هاي آزاد هنري در سراسر كشور و نظارت پيگير بر حسن انجام فعاليت‌هاي آموزشي آموزشگاه‌هاي تحت پوشش خود است . بر اساس مصوبه 477 شوراي عالي انقلاب فرهنگي هر نوع مؤسسه اي كه قصد آموزش رشته هاي هنري را داشته باشد موظف است براي اخذ مجوز لازم به ادارات كل فرهنگ و ارشاد اسلامي مراجعه نمايد و با طي مراحل قانوني و با نظارت مركز گسترش آموزش‌هاي هنري مجوز معتبر را كسب نمايد. گستره فعاليت اين مركز سرتاسر كشور را در بر مي گيرد و در حال حاضر نزديك به آموزشگاه آزاد هنري در تهران و شهرستان‌ها مجوز فعاليت اخذ نموده اند از اين ميان 613 آموزشگاه در سطح تهران بزرگ شامل 392 آموزشگاه تجسمي،208 آموزشگاه موسيقي و 13 آموزشگاه نمايشي فعاليت دارند و در شهرستان‌ها نيز بالغ بر1371 آموزشگاه تجسمي 458 آموزشگاه موسيقي و 56 آموزشگاه نمايشي در حال فعاليت مي باشند . 1884

اين دفتر در سال‌هاي گذشته ضمن رسيدگي به پروندة متقاضيان تأسيس آموزشگاه آزاد هنري در سراسر كشور اقدام به ساماندهي وضعيت آموزش‌هاي آزاد هنري واصلاح شيوة صدور مجوز، تدوين و تنظيم شيوه نامه و دستورالعمل هاي اجرايي و شناسايي مراكز موازي و ايجاد ارتباط و هماهنگي با اين مركز در امر صدور مجوز نموده است.

دفتر آموزش و توسعه فعاليت هاي هنري به منظور تحقق مصوبه 477 شوراي عالي انقلاب فرهنگي، با اتكا به يك برنامه زمان بندي شده فعاليت خود را از سال 1381 شدت بخشيد و طي يك روند سه مرحله اي كار ساماندهي به امور آموزشگاه هاي آزاد هنري را با جديت پيگيري كرد.

در مرحلة نخست با يك اقدام برنامه ريزي شده از تمامي آموزشگاه‌هاي آزاد هنري فعال در سطح تهران بازديد به عمل آمد و نتايج بازديدها بعد از جمع بندي و استخراج اطلاعات ، به صورت يك گزارش مستند با آمار و نمودارهاي متعدد مدون شد . اين اقدام كه براي اولين بار انجام مي گرفت، سيماي وضعيت موجود و چشم اندازهاي محتمل آتي آموزش هاي آزاد هنري را آشكار ساخت . در واقع اين گزارش به روشني فرصت ها و چالش هاي پيش رو را عيان كرد و راه را براي تدوين برنامه هاي راهبري دفتر هموار ساخت . دفتر با اتكا به تجربه بازديدهاي تهران ، كار بازديد از آموزشگاه هاي فعال شهرستان‌ها را در دستور كار خود قرار داد و با اعزام نمايندگان خود به استان‌ها ،ات كيفي فعاليت آموزشگاه‌هاي آزاد هنري سراسر كشور تهيه شد . اين گزارشات منبع با ارزشي براي هر گونه سياست گذاري خرد و كلان در حوزه آموزش هاي آزاد هنري محسوب مي شود . گزارش مفصلي دربارة وضعيت كمي و

تحصیل در موسسه آموزش عالی آزاد نهاوند
در مرحلة دوم پس از شناسايي مجموعه تحت پوشش خود و تنظيم آمار و نمودار هاي فعاليت آموزشگاه‌هاي آزاد هنري در سراسر كشور ، در مرحلة بعد اقدام به ساماندهي چرخة كار رسيدگي به پروندة متقاضيان ، بازنگري و اصلاح شيوة صدور مجوز وتدوين طرح درجه بندي بندي آموزشگاه هاي آزاد هنري و تنظيم شيوه نامه و دستورالعمل هاي اجرايي كرد. در اين مرحله كه از سال 1382 آغاز شده همچنين تلاش مضاعفي براي شناسايي مراكز موازي صدور مجوز آموزش هنري و ايجاد ارتباط و هماهنگي با اين مراكز انجام شده است .

در مرحله سوم كه جزييات آن در برنامه هاي آتي دفتر پيش بيني شده است ، عملا" زمينه براي تحقق اهداف و برنامه هاي راهبردي دفتر فراهم مي گردد. بدين ترتيب كه بعد از شناسايي مجموعة تحت پوشش و تدوين شيوه‌هاي اجراي كار ، بستر لازم براي ارتقاء كيفيت سطح آموزش و تحقق استاندارهاي آموزشي مهيا مي شود. مطابق برنامه سال 1384 ، تأكيد دفتر از اجرائيات به سمت برنامه ريزي ، نظارت و ارتقا سطح كيفي آموزش ها معطوف مي شود . همچنين در اين مرحله تلاش مي شود تا با برپايي رويدادهاي مختلف فرهنگي هنري و ايجاد تعامل بيشتر با تمامي مسئولان و فعالين اين حوزه ، هويت و منزلتي كه شايسته امر مقدس آموزش هنر است حاصل شود .

اين دفتر براين باور است كه تحقق آرمان‌ها و اهداف والاي آموزشي تنها با برنامه ريزي هدفمند و با بهره‌گيري از ظرفيت‌ها و توانمندي‌هاي بالقوه و موجود ميسر است . از همين رو دفتر همواره از نظرات و پيشنهادات كليه‌ صاحبان انديشه و فكر استقبال مي‌كند و آماده است تا در برنامه‌ريزي‌هاي آتي خود از اين نظرات بهره گيرد. طي همين مدت نيز براي هر يك از برنامه هاي در دست اجراي اين دفتر ، از مديران مسئول آموزشگاه ها نظر سنجي شده و از پيشنهادات و نقطه نظرات ارزشمند آنان براي بهبود و اصلاح برنامه ها استفاده گرديده است.

لینک های مفید ویژه علاقمندان به تحصیل در موسسه و کنسرواتوار





برگرفته از سایت دفتر آموزش و توسعه فعاليت های هنری
http://www.amoozeshhonar.com/fehrestmojaz.html


تهيه و ارسال خبر    :   دفتر معاونت پژوهشی

ثبت نام آغاز شد

  پرينت صفحه جاري   پست الكترونيك   ذخيره آدرس سايت
 

88913010  (021)98+ خيابان كريمخان زند ، ابتداي خيابان استاد نجات اللهي ، پايين تر از كليسا ، ساختمان 299
info@TehranConservatory.ir CopyRight © 2007 All Right Reserved Tehran Conservatory of Music  
Web Design : Ati Net Co .   Programmer : Hassan Rashidi