Current Date : 1/15/2025 صفحه اصلي |  مديريت محتوايي  |  تماس با ما |  ارتباط با مديريت 
 English  |  Persian كنسرواتوار موسيقى تهران   
Quick Link
در آينه مطبوعات  «
بخش بين الملل  «
تقدير نامه ها  «     
بازديد ها  «     
قراردادهاي فرهنگي  «     
ثبت نام براي تحصيل  «     
شرايط تحصيل در  «     
كنسرواتوارهاي خارجي     
ساير سايتها  «
سازشناسي  «
مهندسي صدا  «
موسيقي الكترونيك  «     
الكتروآكوستيك  «     
استوديوها  «     
سازشناسي الكترونيكي  «     
نرم افزارها  «     
آكوستيك  «     
عضويت در خبرنامه  □
نام
ايميل

آرشيو اخبار

۸۸۸۲۴۰۵۰ - ـ۸۸۹۱۳۰۱۰ ـ ۸۸۳۱۶۱۹۲

تاريخ خبر : 28/09/1386

*مسوولان هنري در تدارك سمفوني بزرگ انقلاب اسلامي*  

 

نشست تخصصي يك‌روزه‌ي كاربردي مديران كل فرهنگ و ارشاد اسلامي و مسؤولان كميته‌هاي فرهنگي هنري ستادهاي دهه‌ي فجر انقلاب اسلامي استان‌ها در مجتمع فرهنگي ـ هنري برج آزادي آغاز شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) در نشست تخصصي امروز ـ 27 آذر ماه ـ كه با موضوع فعاليت‌هاي مربوط به بيست و نهمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي در سال اتحاد ملي و انسجام اسلامي و فراهم سازي بسترهاي لازم در بزرگداشت سي‌امين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي برگزار شد، حاضران نقطه‌نظرات خود را در اين خصوص مطرح كردند.

دكتر علي منتظري عضو پيوسته‌ي فرهنگستان هنر به عنوان نخستين سخنران درباره‌ي «كارآيي هنر در توسعه‌ي مشاركت عمومي» سخن گفت و اظهار كرد: بايد به نحو احسن و درست از هنر استفاده كنيم تا جلب بيشتر مشاركت عمومي را موجب شويم؛ هنر مي‌تواند ما را به اين موضوع نزديك كند.

وي زبان هنر را زبان گويا و راهگشايي دانست و متذكر شد: همه ساله اين موضوع را تذكر مي‌دهيم، ولي فايده‌يي ندارد.

اين محقق و پژوهشگر ادامه داد: مي‌توان با نگاه هنري استفاده‌هاي بهينه‌تري از فرصت‌ها كرد و در نهايت مشاركت بيشتر مردم را همراه داشت.

عضو پيوسته فرهنگستان هنر هم‌چنين گفت: اصولاً در مراسم‌هايي كه ستاد برگزاري دهه فجر برگزار مي‌كند بايد يكي از اصول اوليه، مشاركت مردم باشد. اگر قرار باشد بزرگ‌داشت دهه پيروزي انقلاب اسلامي به صورت فرمايشي و دولتي برگزار شود، اين امر جفا و ستم به حادثه بزرگ انقلاب اسلامي و كوتاهي درباره‌ي يكي از حساس‌ترين مقاطع تاريخي ايران است.

وي متذكر شد: ما گاهي به عنوان مسوول، دچار فراموشي و غفلت در خصوص برگزاري جشن دهه فجر شده‌ايم و برخي نيز با نزديك شدن به اين ايام آن را بسيار ساده گرفته و تنها از اين واقعه رفع تكليف مي‌كنيم.

منتظري ادامه داد: عظمت حادثه انقلاب اسلامي بسيار توصيف‌ناپذير است و جلب مشاركت مردم براي پاس‌داشت اين اتفاق بسيار ارزشمند است.


  گزارشي از كميته‌ي فرهنگي ـ هنري دهه‌ي فجر و نگاه ويژه براي سي‌مين بهار انقلاب سرويس: فرهنگ و هنر
1386/09/27
12-18-2007
14:14:51
8609-16120: كد خبر




خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فرهنگ و هنر


وي گفت: اين بي‌انصافي است كه براي بزرگ‌داشت پيروزي انقلاب اسلامي تنها جشن ساده‌اي بگيريم و با آويزان كردن چند پرچم، ماجرا را به پايان برسانيم. بايد براي به برگزاري مراسم، فكر و ايده‌هاي نو داشته باشيم.

وي به برگزاري نشست‌ها و ايجاد تعامل ميان مديران هنري اشاره كرد و گفت: اين اتفاق زماني به صورت زيبا برگزار مي‌شود كه علاوه بر تعاملات تشكيلاتي، سازماني و نشست‌هاي تخصصي، با رجوع به نخبگان و مردم، موجبات ارتقا برنامه‌هاي دهه‌ي فجر را فراهم سازيم.

دكتر منتظري با تاكيد از استفاده از هنر به عنوان روح حاكم در برنامه‌ها، در پايان سخنانش ابرازاميدواري كرد: با درك بيشتري از «انقلاب اسلامي»، بهره‌مندي بيشتري از هنر در كارها صورت گيرد.

به گزارش ايسنا، عليرضا كريمي مديركل تبليغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و جانشين كميته‌ي تبليغات ستاد دهه‌ي فجر انقلاب اسلامي به عنوان سخنران بعدي با اشاره به شيوه‌هاي موثر در تبليغات فجر اظهار كرد: حضور مردم كمك زيادي به پيش رفتن طرح‌ها مي‌كند. كميته تبليغات، دومين سالي است كه در ستاد دهه فجر پر قدرت به كار خود ادامه مي‌دهد و تبليغات را ساماندهي مي‌كند.

وي ادامه داد: كار دهه‌ي فجر مردمي است و اگر اصناف و گروه‌هاي مردمي وارد شوند نتيجه بهتر خواهد داشت.

كريمي افزود: از شركت‌هاي مختلفي از جمله توليدكنندگان محصولات غذايي خواسته‌ايم از 15 دي تا 15 بهمن ماه برچسب‌هاي دهه فجر مبارك باد را روي محصولاتشان قرار دهند.

وي اظهار اميدواري كرد بتوانيم بودجه‌يي را براي طرح‌هاي سال آينده كه سي‌امين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي است داشته باشيم.

علي هاشمي مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان مركزي و رييس شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي اين استان سخنانش را در ارتباط «تبيين مسائل و مشكلات فراروي مسؤولان فرهنگي - هنري ستادهاي دهه فجر استان‌ها در فعاليت‌هاي دهه فجر انقلاب اسلامي» با طرح اين پرسش ادامه داد كه تا به حال چگونه توانسته‌ايم از ظرفيت هنر و هنرمند در جهت اهداف انقلاب اسلامي بهره ببريم؟

وي ادامه داد: نقش هنرمند ابزاري است براي انتقال افكار و انديشه‌هاي خوب و بد . هنرمند خيلي خوب با ديگران ارتباط برقرار مي‌كند و مفهوم ذهني خودش را منتقل مي‌كند.

هاشمي افزود: آن چه كه ما تا به حال در حوزه‌هاي مختلف مواجه بوده‌ايم عدم سياست‌گذاري‌هاي واحد در ستاد برنامه‌هاي دهه‌ي فجر است كه بايد روي اين موضوع دقت بيشتري شود.

مجيد سرسنگي قائم مقام سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران هم درباره‌ي «تبليغات شهري در بزرگداشت انقلاب اسلامي» سخن گفت و اظهار داشت: در اين سال‌ها در حوزه‌هاي تبليغي شيوه‌ها سنتي بوده و كمتر از يك منظر علمي به تبليغات پرداخته‌ايم.

وي تبليغات را بحث مهمي دانست و گفت: در دنياي امروز هيچ حركتي را نمي‌توان نام برد كه تبليغات در آن دخيل نباشد.

وي با تاكيد بر اين كه تبليغات بايد مخاطبان را تحت تاثير قرار دهد اظهار كرد: نخستين شرط در كار تبليغي توجه به فرهنگ و آداب عمومي جامعه و مردم است و هم‌چنين ميزان آگاهي مردم نسبت به آن كار تبليغي و بايد توجه داشته باشيم كه تبليغ به ضد تبليغ تبديل نشود.

سرسنگي ادامه داد: الآن دوره‌ي تبليغات مستقيم گذشته است و بايد به صورت غير مستقيم پياممان را برسانيم. اگر تصميم به يك كار تبليغي گرفتيم حتما بايد امكاناتش را هم فراهم كنيم.

وي عدم توجه به ذائقه مخاطب را ديگر موضوع مهمي دانست كه كمتر به آن توجه شده است و گفت: عنصر اصلي مردم هستند و اگر در عمر تبليغات مشاركت مردم را نداشته باشيم قطعا راه به جايي نخواهيم برد.

محمد حسين زارع رييس ستاد مركزي دهه فجر انقلاب اسلامي درباره‌ي تبيين اصول سياست‌ها و خط مشي‌هاي دهه‌ي فجر سال جاري و فراهم سازي زمينه‌هاي برگزاري سي‌امين سالگرد انقلاب اسلامي سخن گفت و اظهار كرد: توجه به سال اتحاد ملي و انسجام اسلامي از برنامه‌هاي مهم جشن‌هاي امسال خواهد بود و بعضي كارهاي ديگر نياز به زمان دارد كه بايد از همين امسال كليد آغاز آن براي جشن‌هاي سي‌امين سالگرد زده شود.

وي با تاكيد بر اين كه دهه فجر براي ماندگاري خودش بايد به آيين‌ها تبديل شود اظهار كرد: موضوعاتي در دهه‌ي فجر است كه بايد توجه ويژه‌يي به آن شود كه يكي از اين موضوعات زن است كه بايد محور برنامه‌ها باشد و متاسفانه نتوانسته‌ايم برنامه‌ي خوبي براي آن در نظر بگيريم.

وي با اشاره به مشاركت و نقش مردم در جشن‌هاي دهه‌ي فجر اظهار كرد: هر موقع دريچه به روي مردم باز شده آن قدر همكاري زياد بوده كه همه چيز به نحو احسن اتفاق افتاده.

به گزارش ايسنا، محمد حسين ايماني‌ خوشخو معاون امور هنري وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي و مسؤول كميته‌ي هنري ستاد دهه‌ي فجر انقلاب اسلامي به عنوان آخرين سخنران جلسه‌ي پيش از ظهر بحث خود را در خصوص با فعاليت‌هاي هنري به استقبال سي‌امين سالگرد مطرح و اظهار كرد: موضوع انقلاب براي بسياري مهم است و مي‌بينيم موضوعات كم اهميت‌تر از اين در سطح جهان پرداخته مي‌شود اما حق بزرگداشت انقلاب اسلامي در انتقال مفاهيم به نسل‌هاي بعدي ادا نشده است.

وي ادامه داد: انقلاب ما به وسعت بزرگي‌اش آن قدر وسعت داشته كه سه دهه خودش را جلو آورده اما با توجه به ظرفيت‌هاي زياد هنري كه داريم در ارايه و نمايش دادن عظمت انقلاب خوب عمل نكرديم و بايد دست به دامن هنر شد و ما پيگير آن در كميته‌ي هنري هستيم.

ايماني افزود: اعتبار و پول لازم وجود دارد اما چيزي كه نياز مبرم است هماهنگي است و وظيفه اصلي ما هماهنگي است كه بايد صورت گيرد.

وي وظيفه كميته‌ي هنري را در حوزه‌ي فعاليت‌هاي هنري بسيار حساس دانست و اظهار كرد: در اين دوره بايد دينمان را به انقلاب اسلامي ادا كنيم و از همين امسال براي سال بعد وقت بگذاريم و با پيش‌بيني‌هايي كه داريم نگاه ويژه‌يي به فعاليت‌هاي هنري داشته باشيم.

معاون هنري وزير ارشاد با تاكيد بر توجه به بحث جوانان در برنامه‌ها اظهار كرد: بايد فضاي شادي براي مردم به وجود آورد تا آن‌ها با حضور در جشن انقلاب اسلامي آن را از نزديك درك كنند.

وي با اشاره به بخشي از برنامه‌هاي كميته‌ي هنري اظهار كرد: سه جشنواره مهم بين‌المللي فيلم ، موسيقي و تئاتر را در پيش داريم كه سعي داريم بخش‌هاي استاني را براي آن‌ها در نظر بگيريم تا اين جشنواره‌ها نمودهاي استاني هم داشته باشد. حمايت از 30 كار نمايشي و آثاري كه به نقاط عطف انقلاب اسلامي مرتبط باشند در طول اين ده روز از ديگر برنامه‌هاي ما است.

وي ادامه داد: درحوزه هنرهاي تجسمي هم 30 نمايشگاه آثار فاخر هنري با موضوع انقلاب اسلامي خواهيم داشت و سي كار موسيقي خاص هم در اين ايام توليد مي‌شوند و مشغول رايزني براي طراحي يك سمفوني بزرگ انقلاب اسلامي هستيم براي سال آينده تا ماندگار شود.

وي با بيان اين كه به دنبال اعتبار ويژه‌يي براي جشن سي‌امين سالگرد انقلاب اسلامي هستيم ، تصريح كرد:‌ ما و شما در كنار هم مي‌بايد يك گروه قوي براي هدايت فعاليت‌هاي هنري انقلاب اسلامي تشكيل دهيم. چرا كه فضاي به وجود آمده از انقلاب اسلامي نفع اصلي‌اش متوجه هنرمندان است و هنر در همه‌ي رشته‌ها در بعد از انقلاب رشد و شكوفايي خودش را پيدا كرد.

وي تاكيد كرد: اداي دين ما اين است كه بياييم انقلاب را با زبان و توانمندي‌هاي هنر به جامعه معرفي كنيم.

به گزارش ايسنا، اين نشست با برپايي جلسه‌ي پرسش و پاسخ با حضور زارع -رييس ستاد مركزي دهه فجر انقلاب اسلامي - ، دلشادي - معاون اداري و مالي و امور وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي -، ايماني - معاون امور هنري وزير - ، پارسايي - مدير كل هنرهاي نمايشي - ، احمدي - مدير كل دفتر موسيقي- ، صادقي - مدير كل هنرهاي تجسمي و شيراوند -سرپرست دفتر توسعه آموزش‌هاي فرهنگي و هنري - ادامه پيدا مي‌كند.

انتهاي پيام

كد خبر: 8609-16120





تهيه و ارسال خبر    :   

ثبت نام آغاز شد

  پرينت صفحه جاري   پست الكترونيك   ذخيره آدرس سايت
 

88913010  (021)98+ خيابان كريمخان زند ، ابتداي خيابان استاد نجات اللهي ، پايين تر از كليسا ، ساختمان 299
info@TehranConservatory.ir CopyRight © 2007 All Right Reserved Tehran Conservatory of Music  
Web Design : Ati Net Co .   Programmer : Hassan Rashidi