Current Date : 1/15/2025 صفحه اصلي |  مديريت محتوايي  |  تماس با ما |  ارتباط با مديريت 
 English  |  Persian كنسرواتوار موسيقى تهران   
Quick Link
در آينه مطبوعات  «
بخش بين الملل  «
تقدير نامه ها  «     
بازديد ها  «     
قراردادهاي فرهنگي  «     
ثبت نام براي تحصيل  «     
شرايط تحصيل در  «     
كنسرواتوارهاي خارجي     
ساير سايتها  «
سازشناسي  «
مهندسي صدا  «
موسيقي الكترونيك  «     
الكتروآكوستيك  «     
استوديوها  «     
سازشناسي الكترونيكي  «     
نرم افزارها  «     
آكوستيك  «     
عضويت در خبرنامه  □
نام
ايميل

آرشيو اخبار

۸۸۸۲۴۰۵۰ - ـ۸۸۹۱۳۰۱۰ ـ ۸۸۳۱۶۱۹۲

تاريخ خبر : 10/02/1386

رشد کیفی موسیقی امروز از گذشته کمتر است 

  اعمال محدودیت برای هنرمندان صاحب سبک و خلاق در عرصه موسیقی باعث شد تا روند پیشرفت موسیقی امروز نسبت به گذشته کندتر بشود.


  فریدون شهبازیان- آهنگسازضمن بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار مهر گفت : مقایسه رشد کیفی موسیقی امروز با موسیقی گذشته بحث مفصلی را در شاخه های مختلف موسیقی مانند موسیقی کودک ، برزگسال و سنتی می طلبد ولی آنچه در موسیقی امروز بیش از گذشته می بینیم این است که اختیارعمل از هنرمند صاحب تخصص دراین حوزه گرفته شده و عنان کار دست افراد نابلد افتاده است.

وی در ادامه خاطر نشان کرد : به نظرمن شرایط به گونه ای است که هرکس درهر نهادی به هر بهانه ای برای کسب درآمد بدون کوچکترین تخصصی سراغ تهیه و تولید آلبوم های موسیقی می رود و با سفارش یک سمفونی دستمزد اندکی را به آهنگساز می دهد و در نهایت آثری را بدون در نظر گرفتن کیفیت به بازار ارائه می کنند و متاسفانه این سودجویی ها درهر نهادی که به نوعی متولی امور فرهنگی هستند وجود دارد.

آهنگساز فیلم اخراجی ها در ادامه به تولید آثار سفارشی به آهنگساز در گدشته اشاره کرد و گفت : در گذشته هم آثار سفارشی هم تولید می شد اما نحوه تولید آن به این شکل نبود که هر سازمانی بنابرهر مناسبتی قطعه موسیقی و یا سمفونی تولید کند. درآن دوران تنها دو نهاد رسمی صدا و سیما و اداره فرهنگ و هنر وجود داشت که بدون دخالت درحوزه یکدیگر طبق برنامه ریزی درست درعرصه موسیقی فعالیت می کردند به این ترتیب که اداره فرهنگ وهنرفقط کار اجرا و برگزاری کنسرت را به عهده داشت و صدا وسیما هم در جهت معرفی و حمایت از موسیقی ارزشمند دربرنامه هایی مثل گلها فعالیت می کرد ضمن اینکه اگر سفارشی هم به هنرمند داده می شد در نهایت اثر قابل قبول و شنیدنی را عرضه می کرد نه اینکه به نام موسیقی هرآلبوم نازلی را به خورد مخاطب بدهد.

عضو کانون آهنگسازان خانه موسیقی درباره سیرکیفی آثار گفت : مسائل زیادی در مسیررشد کیفی موسیقی قرار گرفت که از آن جمله می توان وقوع انقلاب و پس از آن هشت سال جنگ اشاره کرد. در آن دوران به دلیل شرایطی که بر اجتماع آن روز حاکم بود نوعی موسیقی حماسی وهمچنین جنگ ، برکل هنرموسیقی سایه انداخت ضمن اینکه بعد از انقلاب ممنوعیت و محدودیت هایی به وجود آمده درعرصه موسیقی موجب خانه نشین شدن هنرمندان صاحب سبک موسیقی شد.

این آهنگساز در پایان به رونق موسیقی ملی وکلاسیک اشاره کرد و گفت : بعد از گذشت ده سال رفته رفته موسیقی جان گرفت و آثار تولید شده در حوزه موسیقی کلاسیک و ملی از لحاظ کیفی به استاندارد قابل قبولی دست یافت اما سایررشته های موسیقی مانند آهنگسازی و نوازندگی رشد قابل قبولی نداشت که به گمانم این ضعف به نبود مدیریت کارآمد درحوزه فعالیت و ارائه آثار با کیفیت در عرصه موسیقی بر می گردد


تهيه و ارسال خبر    :   حسين رستمي

ثبت نام آغاز شد

  پرينت صفحه جاري   پست الكترونيك   ذخيره آدرس سايت
 

88913010  (021)98+ خيابان كريمخان زند ، ابتداي خيابان استاد نجات اللهي ، پايين تر از كليسا ، ساختمان 299
info@TehranConservatory.ir CopyRight © 2007 All Right Reserved Tehran Conservatory of Music  
Web Design : Ati Net Co .   Programmer : Hassan Rashidi