Current Date : 1/15/2025 صفحه اصلي |  مديريت محتوايي  |  تماس با ما |  ارتباط با مديريت 
 English  |  Persian كنسرواتوار موسيقى تهران   
Quick Link
در آينه مطبوعات  «
بخش بين الملل  «
تقدير نامه ها  «     
بازديد ها  «     
قراردادهاي فرهنگي  «     
ثبت نام براي تحصيل  «     
شرايط تحصيل در  «     
كنسرواتوارهاي خارجي     
ساير سايتها  «
سازشناسي  «
مهندسي صدا  «
موسيقي الكترونيك  «     
الكتروآكوستيك  «     
استوديوها  «     
سازشناسي الكترونيكي  «     
نرم افزارها  «     
آكوستيك  «     
عضويت در خبرنامه  □
نام
ايميل

آرشيو اخبار

۸۸۸۲۴۰۵۰ - ـ۸۸۹۱۳۰۱۰ ـ ۸۸۳۱۶۱۹۲

تاريخ خبر : 27/10/1385

خبرگزاری ایسنا/اهدای تنديس جشنواره ملی علمی کاربردی به دکتر بهزاد معافی رييس واحد موسيقي دانشگاه جامع علمی کاربردی 

  به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين جشنواره از هشت دانشجوي نمونه، پنج كارآفرين نمونه، چهار مدرس نمونه و پنج مركز آموزش علمي كاربردي برگزيده با اهداي لوح تقدير شد.

همچنين يادواره اولين جشنواره ملي علمي كاربردي به دكتر جهرمي وزير كار به پاس حمايت از طرحهاي خود اشتغالي و تنديس جشنواره به رييس واحد موسيقي دانشگاه (بهزاد معافی )به پاس تدوين سرود دانشگاه و سرودي درباره پيامبر اعظم (ص) اهدا شد.


  /خبر كامل/
با معرفي دانشجويان و مدرسان نمونه و كارآفرين
اولين جشنواره ملي علمي و كاربردي كشور برگزار شد سرويس: آموزشي
1385/10/26
01-16-2007
16:30:33
8510-13675: کد خبر




خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: آموزشي



اولين جشنواره ملي علمي و كاربردي كشور صبح امروز با حضور وزراي كار و نيرو، تني چند از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي، معاون وزارت جهاد و كشاورزي و رييس دانشگاه جامع علمي كاربردي در سالن‌ همايشهاي صدا و سيما برگزار شد.

دكتر حسين بلندي رييس دانشگاه جامع علمي كاربردي نيز با اشاره به نقش دانشگاه در تربيت نيروي انساني متخصص و تكنسين مورد نياز صنايع و بازار كار، گفت: بسته‌هاي آموزشي در نظام علمي كاربردي نه بر اساس رشته بلكه بر اساس شغل شناسي تدوين مي‌شود.

به گزارش خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، وي اظهار كرد: امروزه بيش از 470 برنامه در مقاطع كارداني تا كارشناسي ارشد تدوين و تصويب شده است.

وي همچنين خبر داد : تعداد دانشجويان دانشگاه تا يك ماه آينده به بيش از 300 هزار نفر مي‌رسد.

وي با اشاره به توجه دانشگاه به كيفيت مراكز آموزشي و مدرسان گفت: حركت ما در اين زمينه به سمت اصلاح و پيشرفت است زيرا اين دانشگاه وظيفه تربيت خدمت رسانان نظام اجرايي را برعهده دارد، بنابراين بايد از كيفيت آموزشي مطمئن برخوردار باشد.

رييس دانشگاه جامع علمي كاربردي در عين حال اظهار كرد: بخش غيردولتي را در نظام علمي كاربردي موثر مي‌دانيم و از سوي ديگر سعي مي كنيم در خدمت قوه مجريه باشيم نه باري بر دوش آن.

به گفته بلندي، هم اكنون 12 هزار مدرس در دانشگاه در حال تدريس هستند و 5 هزار مدرس دانشگاه نيز در كارگاه‌هاي آموزشي شركت مي‌كنند.

رييس دانشگاه جامع علمي كاربردي با اشاره به بازنگري برنامه‌هاي دانشگاه گفت: در يك سال گذشته 105 برنامه بازنگري و 45 برنامه كارشناسي ناپيوسته نيز تدوين شد.

همچنين در زمينه تربيت كاردانها و تكنسين‌ها در دو بخش پودماني و ترمي رشد 21 درصدي داشته‌ايم.

بلندي در ادامه سخنان خود با اشاره به نقش دانشگاه جامع علمي كاربردي در تربيت نيروي انساني متخصص و تكنسين اظهار كرد: تا قبل از تاسيس دانشگاه؛ نياز مبرم صنايع در بخش خدمات به كاردانان و سطوح بالاتر احساس مي‌شد و همچنين ساختار موجود در آن زمان به گونه‌اي بود كه بيكاري و كمبود مهارت‌ها باعث ورود روزافزون تكنسين‌ها و كاردانان خارجي براي راه اندازي بخشها و انجام تعميرات در صنايع شده بود.

وي افزود: اين مساله باعث شد كه ضرورت راه اندازي نظام نويني احساس شود تا بتواند فارغ التحصيلان مقاطع متوسطه را با نيازهاي دستگاه‌هاي اجرايي عجين كند.

بلندي اضافه كرد: اكنون پس از 16 سال از تاسيس نظام علمي كاربردي، موضوع دانايي محوري در تمام اركان مورد توجه مسوولان نظام جمهوري اسلامي است و بايد كساني كه در زمينه علم مهارت هم فعال هستند به اين مهم توجه كنند.

رييس دانشگاه جامع علمي كاربردي در خاتمه خاطرنشان كرد: برنامه‌هاي ما در كشور زماني به طور كامل محقق مي شود كه بتوانيم نيروي انساني ماهر و كارآمدي را تعريف كنيم و متناسب با نيازها تربيت كنيم كه تحقق اين اهداف مستلزم پژوهش است


طرح كارورزي دانشگاهي از سال آينده اجرا مي‌شود


فارغ‌التحصيلان براساس رشته يا علاقه در بنگاه‌هاي اقتصادي ساماندهي مي‌شوند

محمد جهرمي وزير كار و امور اجتماعي از حمايت مالي از فارغ‌التحصيلان دانشگاهي براي ايجاد بنگاه‌هاي كوچك اقتصادي و ساماندهي فارغ‌التحصيلان دانشگاهي در اين بنگاه‌ها خبر داد.

به گزارش خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محمد جهرمي امروز در اولين جشنواره ملي علمي و كاربردي كشور، با اشاره به اجراي طرح كارورزي از ابتداي سال 86 گفت: يك هزار نفر از فارغ‌التحصيلان دانشگاهها براساس رشته تحصيلي يا علاقه فردي در بنگاه‌هاي اقتصادي ساماندهي مي‌شوند.

وي با بيان اينكه فارغ‌التحصيلان بايد به سمت كارآفريني هدايت شوند، افزود: براي اين فرصت بايد دو موضوع مدنظر قرار گيرد؛ از يك سو بايد تعداد زيادي از رشته‌ها براساس نياز بازار كار مورد بازنگري قرار گيرد و از سوي ديگر نيز به بايد نقش پژوهش توجه كافي شود.

جهرمي با اشاره به برگزاري جلساتي با وزارت علوم گفت: وزارت علوم بايد در رشته‌هاي مختلف تجربي، فني، علوم انساني يك ترم كامل مهارت آموزي را براي فارغ‌التحصيلان پيش‌بيني كند.

وزير كار تصريح كرد: بايد به سمت كاربردي شدن آموزش برويم و به نقش دانشگاه علمي كاربردي اهميت دهيم تا فارغ التحصيلان مهارت لازم را فراگيرند و آموزش نبايد به شكل بسيار زياد بدون همراه شدن با مهارت ارايه شود.

وي ابراز اميدواري كرد: با برنامه‌ريزيهاي صورت گرفته روزي برسد كه دانشجويان پيش از فارغ‌التحصيلي ، كارشان مشخص باشد.

جهرمي با بيان اينكه سرمايه گذاري در بخش آموزش بسيار ارزشمند است و سودآوري زيادي را به دنبال دارد، گفت:‌ هر برنامه هر اندازه هم خوب تنظيم شده باشد، اگر مهارت آموزشي و توسعه آموزش منابع انساني را مدنظر قرار ندهد به اهداف برنامه نمي‌رسد.

وي افزود: اگر بخواهيم به عنوان يك كشور برتر در زمينه‌هاي علمي و اقتصادي مطرح شويم بايد توسعه منابع انساني را مدنظر قرار دهيم و اگر قصد داشته باشيم مشكل اشتغال را حل كنيم بايد به آموزش منابع انساني بپردازيم.

به گفته وزير كار، هم اكنون از 30 درصد نيروي متخصص، تعدادي در جايگاه خود نيستند و تعدادي كه در جايگاه خود هستند مهارت لازم ندارند.

وزير كار در خاتمه با اشاره به نقش دانشگاه علمي كاربردي در تربيت نيروي انساني متخصص و مورد نياز صنعت، تاكيد كرد: ساختار دانشگاه علمي كاربردي از اينجا اهميت مي‌يابد كه بتواند رشته‌ها را با بررسي نيازها توسعه و داير كند و مهارت را گسترش دهد.


بايد استانداردهاي آموزش عالي براي افزايش بهره‌وري به صورت دقيق تدوين شود

دكتر كشتكار، دبير جشنواره و معاون دانشگاه جامع علمي كاربردي در اين جشنواره در سخناني، گفت: براي افزايش بهره وري در آموزش عالي بايد «دانشجو به عنوان آموزش گيرنده»، «مدرس به عنوان آموزش دهنده» و «مركز آموزش عالي به عنوان محل ارائه آموزش»، مورد توجه دقيق و كافي قرار گيرد و استانداردهاي آن به صورت دقيق تدوين شود.

وي افزود: در صورتي در آموزش عالي به موفقيت دست مي‌يابيم كه دست اندركاران به رسالت واقعي خود درباره اين سه زمينه واقف شوند و براي رسيدن به آن تلاش كنند.

دبير اولين جشنواره ملي علمي و كاربردي كشور اضافه كرد: در نظام علمي كاربردي به عنوان نظامي تقاضامحور، مولفه چهارمي نيز در نظر گرفته شده كه آن اهميت به نقش دانشجويان و دانش آموزان در نظام تقاضا محور و ورود آنها به بخشهاي توليدي است.

وي با اشاره به انتخاب دانشجويان نمونه علمي كاربردي گفت: امسال در چهارمين سال متوالي انتخاب دانشجوي نمونه، 84 پرونده توسط كارشناسان واحدهاي آموزشي بررسي شد و در نهايت هشت نفر انتخاب شدند كه سه نفر از آنها مورد تاييد وزارت علوم قرار گرفتند و از رييس جمهور به عنوان دانشجوي نمونه كشوري لوح تقدير دريافت كردند.

كشتكار در ادامه اظهار كرد: در بخش كارآفرين نمونه نيز 86 پرونده به دبيرخانه ارسال شد كه پس از ارزيابي‌ها، هفت نفر به شوراي هماهنگي جشنواره معرفي و در نهايت پنج تن تاييد شدند.

وي درباره انتخاب مدرس نمونه نيز گفت: در اين بخش 157 نفر شركت كردند كه 80 نفر داراي امتياز بالا به كميسيون هيات مميزه معرفي شدند و در نهايت چهار نفر مورد تاييد قرار گرفتند.

دبير اولين جشنواره ملي علمي كاربردي در خاتمه سخنان خود خاطر نشان كرد: در بخش انتخاب مركز نمونه نيز 130 مركز شركت كردند كه در نهايت پنج مركز حايز شرايط شناخته شدند و در اولين جشنواره ملي علمي و كاربردي كشور معرفي و تقدير شدند.


مشكل ما اعتبار نيست؛ چگونگي هزينه كردن آن است

وزير نيرو امروز در اولين جشنواره ملي علمي و كاربردي كشور گفت:‌ مشكل ما در صنعت آب و برق اعتبار نيست، بلكه نگران آن هستيم كه پول تخصيص داده شده درست هزينه نشود و به درستي نتوانيم از آن استفاده كنيم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سيد پرويز فتاح در اين مراسم در سخناني اظهار داشت:‌ اهميت صنعت آب و برق براي توسعه امري بديهي است؛ زيرا آب و برق از صنايع زيربنايي محسوب مي‌شود. امروز كه كشور ما سند چشم‌انداز 20 ساله را به عنوان سندي راهبردي قبول كرده و در متن برنامه‌ريزي‌ها وارد كرده، اهميت اين صنعت نيز روشن است.

وي افزود: توسعه‌اي كه ايران در 20 سال آينده به آن دست مي‌يابد نيازمندي‌هاي اساسي دارد كه آب و برق از جمله آنهاست. هم اكنون صنايعي كه از ما خواستار برق هستند كم نيستند؛ به طوري كه اكنون 17 هزار مگاوات برق از ما طلب مي‌كنند.

وزير نيرو در ادامه گفت: امسال براي نخستين بار 5 هزار مگاوات برق را به مدار اضافه كرده‌ايم؛ ولي تا پاسخگويي به همه نيازها فاصله داريم.

فتاح با اشاره به سدسازي‌هاي صورت گرفته اظهار كرد: اكنون در حال ساختن 84 سد هستيم كه از اين حيث تقريبا در رديف چند كشور اول دنيا قرار داريم. در اين پروژه‌ها بايد در طول حدود 15 سال آينده ساخت آنها به پايان برسد.

وزير نيرو در ادامه با اشاره به دانشگاه علمي كاربردي اظهار كرد: برگزيدن عنوان علمي كاربردي براي اين نهاد بسيار منطقي است؛ چرا كه آنچه كه دانشجويان در دانشگاه‌هاي ديگر مي‌خوانند تا تجربه آنها در محل كار فاصله زيادي دارد و دانشگاه علمي كاربردي بايد اين فاصله را پر كند.

وي افزود: تمام سد‌هاي كشور از هر نوعي و در هر منطقه‌اي به وسيله متخصصان ايراني در حال ساخت هستند؛ البته ما گاهي در صحبت‌ها كارشناسان و تكنسين‌هاي ايراني اين مساله را مطرح مي‌كنيم كه اشكالي ندارد كه از كارشناسان خارجي نظرخواهي كنيم؛ ولي آنان موافق انجام اين كار نيستند و معتقدند كه خود بايد به راه حل برسند كه اينها از جمله دستاوردهاي دانشگاه علمي كاربردي است.

وي در ادامه گفت: آموزش بايد متناسب با كار باشد تا ثمر لازم را بدهد. من موافق سرسخت آموزش‌ دادن هستم چرا كه هزينه صرف شده براي اين كار در قبال ثمري كه عايد ما مي‌شود رقمي نيست.

فتاح در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به وضعيت موجود و مسايل مربوط به تحريم اظهار كرد: امروزه دشمن به تحريم ايران دل بسته است و فكر مي‌كند كه اين كار موجب ضربه زدن به ملت، ميهن و نظام جمهوري اسلامي ايران مي‌شود؛ اما ما نبايد به آن اعتنايي كنيم؛ چرا كه اكنون به همت مهندسان كشور و عزم ملي موجود به بسياري از پيشرفت‌ها دست يافته‌ايم و وابستگي ما به واردات در برخي اقلام حل مي‌شود. از سوي ديگر اكنون به همه علوم دسترسي داريم؛ بنابراين نبايد اجازه دهيم كه دشمن به اين روزنه‌ها دل ببندد.


آموزش علمي كاربردي بايد انعطاف پذير و پويا باشد

خرقاني معاون وزير جهاد كشاورزي نيز در سخناني اظهار كرد: جايگاه اقتصادي بخش كشاورزي 82 درصد از سهم تامين مواد غذايي، 90 درصد از تامين نيازهاي تبديلي كشاورزي و 20 درصد از صادرات غير نفتي را شامل مي‌شود.

وي با بيان اينكه شعار برنامه چهارم « توسعه پايدار كشاورزي بر مبناي دانايي» است، گفت:‌ در بخش آموزش تنها يك درصد از آموزش متوسطه به رشته‌هاي كشاورزي اختصاص دارد.

وي اظهار كرد: براساس آمارهاي بانك جهاني، سهم ايران در سرمايه انساني تنها 34 درصد، سهم سرمايه فيزيكي 37 درصد و سرمايه طبيعي 39 درصد است.

به گفته معاون وزير جهاد كشاورزي، هم اكنون در بخش كشاورزي 5 هزار محقق در عرصه تحقيقات كشاورزي، 120 هزار هكتار عرصه تحقيقاتي، 8 هزار دانشجوي علمي كاربردي متناسب با نيازها و اهداف توسعه داريم.

خرقاني در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود گفت: 87 درصد از فارغ التحصيلان اكنون در حين كار بورسيه بخش خصوصي مي‌شوند، در بخش كشاورزي نيز 400 عنوان كتاب تهيه شده است.

وي در ادامه پيشنهاد داد: آموزش علمي كاربردي بايد انعطاف پذير و پويا باشد، بنابراين نبايد لابه لاي كتابهاي درسي ديروز بمانيم و بايد مفاد درسي را متناسب با نيازها تغيير دهيم.

خرقاني در پايان گفت: در آزمايشگاه‌ها هم در دوره‌هاي علمي كاربردي اساتيد حضور مي‌يابند و پژوهش محوري در دوره‌ها مهم‌ است علاوه بر آن ارزيابي و نظارت مستقيم دائم بايد تقويت شود چرا كه پژوهش محوري از اصول اساسي است.

انتهاي پيام

کد خبر: 8510-13675


تهيه و ارسال خبر    :   محمدی فر

ثبت نام آغاز شد

  پرينت صفحه جاري   پست الكترونيك   ذخيره آدرس سايت
 

88913010  (021)98+ خيابان كريمخان زند ، ابتداي خيابان استاد نجات اللهي ، پايين تر از كليسا ، ساختمان 299
info@TehranConservatory.ir CopyRight © 2007 All Right Reserved Tehran Conservatory of Music  
Web Design : Ati Net Co .   Programmer : Hassan Rashidi