Current Date : 1/15/2025 صفحه اصلي |  مديريت محتوايي  |  تماس با ما |  ارتباط با مديريت 
 English  |  Persian كنسرواتوار موسيقى تهران   
Quick Link
در آينه مطبوعات  «
بخش بين الملل  «
تقدير نامه ها  «     
بازديد ها  «     
قراردادهاي فرهنگي  «     
ثبت نام براي تحصيل  «     
شرايط تحصيل در  «     
كنسرواتوارهاي خارجي     
ساير سايتها  «
سازشناسي  «
مهندسي صدا  «
موسيقي الكترونيك  «     
الكتروآكوستيك  «     
استوديوها  «     
سازشناسي الكترونيكي  «     
نرم افزارها  «     
آكوستيك  «     
عضويت در خبرنامه  □
نام
ايميل

آرشيو اخبار

۸۸۸۲۴۰۵۰ - ـ۸۸۹۱۳۰۱۰ ـ ۸۸۳۱۶۱۹۲

تاريخ خبر : 10/10/1385

آغازین موسیقی درمانی/ استاد افسری 

  کنسرواتوار تهران - در نخستين جلسه سخنراني بيست و دومين جشنواره بين‌المللي موسيقي فجر كه شب گذشته با حضور پژوهشگران و دانشجویان عرصه موسیقی در خانه هنرمندان ايران برگزار شد،« دکترفاطمه هماسادات‌افسري» از استادان کنسرواتوار تهران در خصوص آغازين موسيقي درماني در يونان به سخنرانی پرداخت.


  کنسرواتوار تهران - در نخستين جلسه سخنراني بيست و دومين جشنواره بين‌المللي موسيقي فجر كه شب گذشته با حضور پژوهشگران و دانشجویان عرصه موسیقی در خانه هنرمندان ايران برگزار شد،«فاطمه هماسادات‌افسري»در خصوص آغازين موسيقي درماني در يونان گفت:موسيقي درماني يك سابقه بسيار طولاني در فرهنگ‌هاي بدوي و در تمدن‌هاي بزرگ قديم دارد و در طول تاريخ به صورت فزاينده‌اي موسيقي كاربرد فراوان در اين زمينه داشته است. به طوري كه در درمان برخي بيماريها،انواع خاصي از موسيقي مورد استفاده قرار مي‌گرفته است.يكي از اين بيماري‌ها اختلالات هيجاني است كه خود مشكلات گفتاري را ايجاد مي‌كند.در گفتار درماني ناشي از اين اختلالات،از موسيقي آرامش‌بخش استفاده مي‌شود.
وي اضافه كرد: معلوليت فيزيكي يا ذهني نوعي ديگر از بيماري است كه موسيقي در درمان آن نقش بسيار مهمي دارد.اما بيشترين تأثير موسيقي در بيماري آتيزم يا خود فرورفتگي است.اطفال و كودكاني كه به دشت در خود فرو رفته‌اند و با محيط خارج قطع ارتباط مي‌‌كنند به شدت در مقابل موسيقي درماني واكنش نشان مي‌دهند.همچنين كودكاني كه دائماً جوارح خود را به حركت درمي‌آورند موسيقي آرامش‌بخش به آنها توصيه مي‌شود.
وي با اشاره به موسيقي‌درماني و همكاري آن با ديگر موارد درماني افزود: موسيقي با مسائلي چون رياضي، فيزيك، فيزيولوژي و زيباشناسي در ارتباط است. رياضي به حقيقت علمي است كه از آسمان‌ها به زمين آمده چون هيچ شكلي در آن نيست. از رياضي فواصلي در موسيقي استنتاج مي‌شود كه «اكتاو»نام دارد.اين فواصل كه رقم‌هاي 1، 2 و... را به خود مي‌گيرد مؤيد يك ديد علمي است.ما درتبيين چگونگي تأثير موسيقي در انسان با ديدگاه علمي و اسطوره‌اي مواجه مي‌شويم.
«افسري»ادامه داد:انتخاب موسيقي درماني به اين دليل است كه ديگر مترها يعني صحبت و مكالمه جوابگو نيستند.بنابراين موسيقي به قدرت ملودي و هارموني بيش از هر چيز تأثير دارد.موسيقي تمام جلوه‌هاي يك دنياست و وظيفه ماست كه خود را با موسيقي اين جهان تطبيق دهيم.
ایشان با اشاره اجمالی به اساطیر یونان ، از Orpheus به عنوان درمانگر موسیقی یونان نام برد. و او را شفاگر موسیقی نامید.
اولين سخنران بيست و دومين جشنواره بين‌المللي موسيقي فجر در خاتمه خاطرنشان كرد:در ايران موسيقي درماني قدمت زيادي ندارد اما با اين حال اين نوع درمان نيز در ايران انجام مي‌شود

کنسرواتوار تهران - بیست و دومین جشنواره موسیقی فجر


تهيه و ارسال خبر    :   حسین رستمی

ثبت نام آغاز شد

  پرينت صفحه جاري   پست الكترونيك   ذخيره آدرس سايت
 

88913010  (021)98+ خيابان كريمخان زند ، ابتداي خيابان استاد نجات اللهي ، پايين تر از كليسا ، ساختمان 299
info@TehranConservatory.ir CopyRight © 2007 All Right Reserved Tehran Conservatory of Music  
Web Design : Ati Net Co .   Programmer : Hassan Rashidi