Current Date : 1/15/2025 صفحه اصلي |  مديريت محتوايي  |  تماس با ما |  ارتباط با مديريت 
 English  |  Persian كنسرواتوار موسيقى تهران   
Quick Link
در آينه مطبوعات  «
بخش بين الملل  «
تقدير نامه ها  «     
بازديد ها  «     
قراردادهاي فرهنگي  «     
ثبت نام براي تحصيل  «     
شرايط تحصيل در  «     
كنسرواتوارهاي خارجي     
ساير سايتها  «
سازشناسي  «
مهندسي صدا  «
موسيقي الكترونيك  «     
الكتروآكوستيك  «     
استوديوها  «     
سازشناسي الكترونيكي  «     
نرم افزارها  «     
آكوستيك  «     
عضويت در خبرنامه  □
نام
ايميل

آرشيو اخبار

۸۸۸۲۴۰۵۰ - ـ۸۸۹۱۳۰۱۰ ـ ۸۸۳۱۶۱۹۲

تاريخ خبر : 27/07/1385

گزارش جالبي از افزايش محبوبيت موسيقي‌هاي حمايت از حزب‌الله 

 
جنبش شيعي لبنان و پيروان آن از سال ‪ ۱۹۸۵‬كه پا به عرصه وجود گذاشت دست به توليد سرودهاي انقلابي زده، اما «پيروزي» در جنگ اخير با اسرائيل فروش اين نوع موسيقي را به طرز كم سابقه‌اي بالا برده است.

خبرگزاري فرانسه پنجشنبه از بيروت گزارش داد كه اين «پيروزي» باعث شده است تا گروه موسيقي الولايه كه پيش از اين ناشناس بوده وارد جريان بين‌المللي شود. «حسن ابوجعفر» مالك استوديو و توزيع‌كننده سي دي و نوار از پايگاهش در حومه جنوبي شيعه‌نشين بيروت، گفت: ما پس از پايان جنگ ‪ ۵۰‬درصد فروش بيشتر داشته‌ايم. از آن پس تاكنون ‪ ۱۰‬عنوان جديد منتشر كرده‌ايم كه اين رقم از ژانويه تا ژوييه (ديماه تا تير) پنج عنوان است.


  ظرف چند روز پس از پايان جنگ، سي دي‌هاي جديد همراه با تصاوير پيروزي حزب‌الله و خرابي‌هاي ناشي از بمب‌هاي اسرائيلي مغازه‌ها را پر كرد. ابوجعفر مي‌گويد كه سالانه نيم ميليون سي دي و نوار با تم موسيقي حزب‌الله مي‌فروشد و فروش وي به قدري زياد است كه بخش زيادي از آثار وي تكثير غيرقانوني مي‌شود.

مجريان اين نوع موسيقي آن را اسلحه ديگر حزب‌الله مي‌دانند. اين موسيقي را مرداني با صداهاي باريتون درباره مقاومت، حزب‌الله و اسلام سرمي‌دهند كه زمينه آن را غرش طبل، سنتيسايزر و فلوت تشكيل مي‌دهد. در يكي از سي دي‌ها يك آهنگ نام عملياتي را دارد و در آن عناويني مثل «لبنان زنده خواهد ماند»، «آمريكا خون آشام است» و «موسيقي شهيد» شنيده مي‌شود.

گروه «الولايه» با افتخار مي‌گويد: مقاومت صرفا با اسلحه نيست، بلكه در ارتباط با كلمات و سرودها است. ما يك پيام داريم كه مي‌خواهيم از طريق هنر آن را عرضه كنيم. اين گروه پس از پايان جنگ به كويت و بحرين سفر كرده و اين اولين اجراي آنان در كنار هم پس از سال ‪ ۱۹۸۸‬است.

وي گفت: مردم به ما به چشم گروه حزب‌الله نگاه نمي‌كردند بلكه ما را تجسم نصرا...(سيدحسن رهبر حزب ا..) مي‌دانند. ما به اينكه نماينده نام مقاومت باشيم افتخار مي‌كنيم. ابوجعفر كه موسيقي خود را بيشتر سرودخواني مي‌داند تا آواز خواني گفت كه رزمندگان حزب‌الله كه از جنگ برمي گشتند به وي گفته‌اند كه آنها سرودهاي آنها رابه هنگام حمله به نيروهاي پنهان اسرائيلي پخش مي‌كرده‌اند. وي اين سرودها را ابزار انگيزه معنوي براي رزمندگان توصيف مي‌كند و آن را يك نوع سلاح ديگر مي‌خواند.

به گفته وي در حاليكه موسيقي پاپ عربي درباره عشق يك مرد و زن است سرودهاي او درباره «گفت‌وگوي بين خدا و انسان است». وي گفت: ما در موسيقي خود از طبل، سينتزايزر، ترومپت، كلارينت استفاده مي‌كنيم اما تمبورين به كار نمي‌بريم زيرا اين نوع ادوات موسيقي رقص آفرين هستند. ما نمي‌خواهيم مردم با موسيقي ما برقصند و اگر چنين شود ما از تندي ريتم آن خواهيم كاست.

كازان افزود: البته ما مي‌خواهيم سرودهاي ما معرفي شوند اما نه در هركجا و به هرقيمتي. به عنوان مثال من فكر نمي‌كنم اين نوع موسيقي را بايد در كاباره‌ها گذاشت. اكثر اين خوانندگان و نوازندگان در موسيقي كلاسيك در كنسرواتوار بيروت آموزش ديده‌اند و موسيقيدانان بزرگ كلاسيك مثل پيتور ايليچ چايكافسكي موسيقيدان روسيه الهام بخش آنان است.

حسن قملوش مدير اين گروه رسانه‌هاي غربي را متهم مي‌كند كه واقعيت حزب‌الله را مخدوش كرده اند. آنها فكر مي‌كنند كه ما عقب مانده و جاهل هستيم اما اهل فرهنگ هستيم . ما زندگي را دوست داريم و به موسيقي و هنر عشق مي‌ورزيم ما تنها براي مرگ و شهادت زندگي نمي‌كنيم بلكه مي‌خواهيم با شرافت و افتخار زندگي كنيم.



تهيه و ارسال خبر    :   محمدی فر

ثبت نام آغاز شد

  پرينت صفحه جاري   پست الكترونيك   ذخيره آدرس سايت
 

88913010  (021)98+ خيابان كريمخان زند ، ابتداي خيابان استاد نجات اللهي ، پايين تر از كليسا ، ساختمان 299
info@TehranConservatory.ir CopyRight © 2007 All Right Reserved Tehran Conservatory of Music  
Web Design : Ati Net Co .   Programmer : Hassan Rashidi