Current Date : 1/15/2025 صفحه اصلي |  مديريت محتوايي  |  تماس با ما |  ارتباط با مديريت 
 English  |  Persian كنسرواتوار موسيقى تهران   
Quick Link
در آينه مطبوعات  «
بخش بين الملل  «
تقدير نامه ها  «     
بازديد ها  «     
قراردادهاي فرهنگي  «     
ثبت نام براي تحصيل  «     
شرايط تحصيل در  «     
كنسرواتوارهاي خارجي     
ساير سايتها  «
سازشناسي  «
مهندسي صدا  «
موسيقي الكترونيك  «     
الكتروآكوستيك  «     
استوديوها  «     
سازشناسي الكترونيكي  «     
نرم افزارها  «     
آكوستيك  «     
عضويت در خبرنامه  □
نام
ايميل

آرشيو اخبار

۸۸۸۲۴۰۵۰ - ـ۸۸۹۱۳۰۱۰ ـ ۸۸۳۱۶۱۹۲

تاريخ خبر : 06/07/1385

آموزش موسیقی راهی برای ارتقاء حافظه 

  کنسرواتوار موسیقی تهران – تحقیقات صورت گرفته توسط محققان دانشگاه مک مستر کانادا ثابت نمود آموزش موسیقی به کودکان باعث ارتقاء حافظه و مهارت های یادگیری آنها می شود.
در این تحقیقات کودکان 4 تا 6 ساله به مدت یک سال تحت بررسی قرار گرفتند گروهی از این کودکان تحت اموزش موسیقی قرار گرفته بودند در حالی که گروه دوم آموزش ندیده بودند.


  تحقیقات نشان داد دسته اول نه تنها دارای حافظه ی بهتر هستند بلکه از لحاظ توانایی های هوشی عمومی نظیر درک ادبیات و ریاضیات نیز بهتر عمل می کنند.محققان همچنین به اندازه گیری تغییرات واکنش به صدا در مغز کودکان طی یک سال پرداختند و دریافتند بهبود عملکرد در این حوزه چهار ماه پس از شورع یادگیری موسیقی رخ می دهد.
تحقیقات پیشین مشخص کرده بود کودکانی که آموزش موسیقی می بینند نسبت به دسته ای که دراما فرا می گیرند از بهره بیشتر هوشی برخوردارند. گفتنی است بهره هوشی یا IQ همواره ثابت نبوده و آموزش و تمرین در هر مقوله ای باعث بهبود این شاخص می شود.
جزییات تحققیات
محققان 12 کودک را مورد مطالعه قرار دادند که شش نفر از این تعداد در مدرسه موسیقی سوزوکی فرا گرفتن موسیقی را آغاز نموده بودند- در مدرسه سوزوکی که هم اینک در نقاط مختلف جهان شعبه دارد از روش آموزش سنتی موسیقی ژاپن استفاده می شود در این روش نوآموز در ابتدا تا مدتی به موسیقی گوش می کند و پیش از آنکه شروع به یادگیری خواندن موسیقی نماید تنها به تقلید کردن آن می پردازد-دسته دوم از هیچ نوع آموزش موسیقی برخوردار نبودند.
روش به کار رفته در این تحقیقات Magnetoencephalography یا به اختصار MEG نامیده می شود که در آن کودکان به 2 نوع صدای مختلف که یکی صدای ویلن و دیگری صداهای آشفته و یا سپید – صدای فاقد وزن – است گوش می نمودند.
تمام کودکان صدای ویلن را از صداهای آشفته و سپید به راحتی تشخیص دادند هم چنین در طول یک سال سرعت واکنش آنها بهبود یافت اما زمانی که قابلیت هایی همچون تمییز دادن اصوات مشابه و جزییات مطرح شد نو اموزان مدرسه موسیقی سوزوکی عملکرد بهتری از خود نشان دادند.
نتایج این تحقیقات در مجله Brain به چاپ رسیده است.

مترجم : پورنگ ظریف کریمی – کنسرواتوار موسیقی تهران


تهيه و ارسال خبر    :   پورنگ ظریف کریمی

ثبت نام آغاز شد

  پرينت صفحه جاري   پست الكترونيك   ذخيره آدرس سايت
 

88913010  (021)98+ خيابان كريمخان زند ، ابتداي خيابان استاد نجات اللهي ، پايين تر از كليسا ، ساختمان 299
info@TehranConservatory.ir CopyRight © 2007 All Right Reserved Tehran Conservatory of Music  
Web Design : Ati Net Co .   Programmer : Hassan Rashidi