Current Date : 1/15/2025 صفحه اصلي |  مديريت محتوايي  |  تماس با ما |  ارتباط با مديريت 
 English  |  Persian كنسرواتوار موسيقى تهران   
Quick Link
در آينه مطبوعات  «
بخش بين الملل  «
تقدير نامه ها  «     
بازديد ها  «     
قراردادهاي فرهنگي  «     
ثبت نام براي تحصيل  «     
شرايط تحصيل در  «     
كنسرواتوارهاي خارجي     
ساير سايتها  «
سازشناسي  «
مهندسي صدا  «
موسيقي الكترونيك  «     
الكتروآكوستيك  «     
استوديوها  «     
سازشناسي الكترونيكي  «     
نرم افزارها  «     
آكوستيك  «     
عضويت در خبرنامه  □
نام
ايميل

آرشيو اخبار

۸۸۸۲۴۰۵۰ - ـ۸۸۹۱۳۰۱۰ ـ ۸۸۳۱۶۱۹۲

تاريخ خبر : 07/01/1385

مهمترین مرکز آموزش دانشگاهی موسیقی کشور سه اتاق تمرین پیانو دارد  

  آموزش و وضعیت مراکز آموزش موسیقی کشور
http://72.36.167.98/~phproxy/index.php?q=uggc%3A%2F%2Fjjj.zruearjf.pbz%2Fsn%2FArjfQrgnvy.nfck%3FArjfVQ%3D293050
علی معافی - مدیر کنسرواتوار موسیقی گفت : حق موسیقی در مقایسه با دیگر رشته های دانشگاهی تضییع شده و حمایت از موسیقی در بهترین حالت در حد حمایت معنوی باقی می ماند.
علی معافی، مدیر کنسرواتوار تهران در گفت و گوبا خبرنگار موسیقی "مهر"، ضمن بیان این مطلب افزود: باعث تاسف است که اصلی ترین مرکز آموزش آکادمیک و دانشگاهی موسیقی ایران – دانشگاه تهران- تنها دو کلاس درس و سه اتاق تمرین پیانو دارد.

معافی خاطر نشان کرد: آموزش موسیقی مقوله ای جدا از دیگر مسائل آموزشی کشور نیست وآموزش موسیقی هم باید همگام با نیازهای جامعه پیش برود.هنوز این نیازها به شکل دقیق کارشناسی نشده است، ما هنوز به شکل آکادمیک به آموزش موسقی نواحی نپرداخته ایم، مگر اینکه دانشجوی دوره کارشناسی ارشد، برای پایان نامه اش مثلا روی دوتار خراسان کار کند، وگرنه ما در دانشگاه ها با فقدان آموزشی موسیقی نواحی روبرو هستیم.


  ما هنوز به شکل آکادمیک به آموزش موسقی نواحی نپرداخته ایم، مگر اینکه دانشجوی دوره کارشناسی ارشد، برای پایان نامه اش مثلا روی دوتار خراسان کار کند، وگرنه ما در دانشگاه ها با فقدان آموزشی موسیقی نواحی روبرو هستیم

وی در ادامه گفت : زمانی که هدف از آموزش مشخص باشد، کارها بسیار سریع تر پیش می رود،درحالی که ما توقعمان در آموزش در هر مکانی یکی است، در حالی که نباید اینطور باشد، من بارها و بارها روی این مساله تاکید کرده ام که هر فضای آموزشی باید مختصات خاص خود را داشته باشد، قرار نیست تمام موسسات آموزشی اتنوموزیکولوگ و تئوریسین موسیقی تربیت کنند، بلکه باید مکان های آموزشی هم باشند که به شکل تخصصی به تربیت خواننده و نوازنده و آهنگساز بپردازند.

مدیر کنسرواتوار موسیقی افزود : به نظر می رسد که اهداف دانشگاه جامع علمی کاربردی هم در حال تغییر است، در ابتدای تاسیس این دانشگاه قرار نبود که ما معافیت تحصیلی داشته باشیم، مدرک گرا باشیم و خیلی مسائل دیگر،قراربود ما یک سری آموزش های کوتاه مدت کاربردی داشته بایم و تکنسین های موسیقی، صدا و...تربیت کنیم ، اما از آنجا که در کشور ما بیش از هر مساله دیگری به مدرک اهمیت داده می شود، اهداف این ارگان هم تا حدی تغییر یافت و شبیه به دیگر مراکز آموزشی شد. این در حالی است که وظیفه دانشگاه جامع تربیت نیروهای متخصص بود.

بسیاری از دانشجویان ما زمانی که مشغول به تحصیل هستند، دائم برایشان این سوالات پیش می آید که بعد از اتمام تحصیلات چه کارمی کنند؟ بازار کاری خواهند داشت؟ و...اغلب خانواده های آنها، رشته شان را به عنوان رشته ای داشنگاهی نمی پذیرند و مشکلات فرهنگی به طور غیر مستقیم روی آموزش موسیقی تاثیر می گذارد.

معافی که در حال حاضر مدیریت موسسه ای را به عهده دارد که در آن دوره های پودمانی ارائه می شود، در ادامه اشاره کرد : پودمان و دوره های پودمانی در همه جای دنیا وجود دارداما دوره های پودمانی موسیقی و دوره های کنسرواتواری با هم تفاوت دارد، در نقاط مختلف دنیا دوره های کنسرواتواری چهار ساله است، در حالی که دوره های پودمانی اغلب دو سال و نیم طول می کشد. دوره های کنسرواتواری به مراتب تخصصی تر از دوره های پودمانی هستند، اما آنچه در دوره های پودمانی اهمیت پیدا می کند، اطلاعاتی است که پیوسته فرد با آنها سر و کار دارد و به آنها نیازمند است. در واقع کابردی بودن این دوره ها مهم ترین شاخصه آنهاست.

وی افزود : دیگر این روزها برای افرادی که در زمینه آموزش آکادمیک موسیقی فعالیت می کنند، واضح است که این شغل نه تنها سودی به همراه ندارد، بلکه در اغلب موارد موجب ضرر است. کار فرهنگی نه تنها در ایران، بلکه در همه جای دنیا نیاز به حمایت دولتی دارد. ما هدف اصلی مان پس از آموزش موسیقی ، شرکت کردن گروه های کنسرواتوار تهران در جشنواره های معتبر جهانی است، اما با کدام بودجه؟

معافی درپایان گفت : آموزش درست نیاز به بستر مناسب فکری و فرهنگی دارد. بسیاری از دانشجویان ما زمانی که مشغول به تحصیل هستند، دائم برای شان این سوال پیش می آید که بعد از اتمام تحصیلات چه کارمی کنند؟ آیا بازار کاری خواهند داشت؟ واغلب خانواده های آنها، رشته شان را به عنوان رشته ای داشنگاهی نمی پذیرند و به طور کلی مشکلات فرهنگی برآموزش موسیقی تاثیر می گذارد.


تهيه و ارسال خبر    :   mehrnews

ثبت نام آغاز شد

  پرينت صفحه جاري   پست الكترونيك   ذخيره آدرس سايت
 

88913010  (021)98+ خيابان كريمخان زند ، ابتداي خيابان استاد نجات اللهي ، پايين تر از كليسا ، ساختمان 299
info@TehranConservatory.ir CopyRight © 2007 All Right Reserved Tehran Conservatory of Music  
Web Design : Ati Net Co .   Programmer : Hassan Rashidi