Current Date : 1/15/2025 صفحه اصلي |  مديريت محتوايي  |  تماس با ما |  ارتباط با مديريت 
 English  |  Persian كنسرواتوار موسيقى تهران   
Quick Link
در آينه مطبوعات  «
بخش بين الملل  «
تقدير نامه ها  «     
بازديد ها  «     
قراردادهاي فرهنگي  «     
ثبت نام براي تحصيل  «     
شرايط تحصيل در  «     
كنسرواتوارهاي خارجي     
ساير سايتها  «
سازشناسي  «
مهندسي صدا  «
موسيقي الكترونيك  «     
الكتروآكوستيك  «     
استوديوها  «     
سازشناسي الكترونيكي  «     
نرم افزارها  «     
آكوستيك  «     
عضويت در خبرنامه  □
نام
ايميل

آرشيو اخبار

۸۸۸۲۴۰۵۰ - ـ۸۸۹۱۳۰۱۰ ـ ۸۸۳۱۶۱۹۲

تاريخ خبر : 23/03/1385

اگر بخواهیم به موسیقی خدمت کنیم باید نوازندگان ، آهنگسازان، و موسیقی دانان با تجربه و متعهد را حمایت کنیم  

  کیوان ساکت – نوازنده تار گفت : مدیریت موسیقی کشورما تا به امروز سلیقه ای بوده و اغلب متولیان و مدیران این هنر ، بر اساس تفاسیر شخصی و کاملاً سلیقه ای شان عمل کرده اند.


  کیوان ساکت – نوازنده تار گفت : مدیریت موسیقی کشورما تا به امروز سلیقه ای بوده و اغلب متولیان و مدیران این هنر ، بر اساس تفاسیر شخصی و کاملاً سلیقه ای شان عمل کرده اند.
این معلم موسیقی و نوازنده تار در گفت و گو با خبرنگار موسیقی مهر افزود : از آن جا که وضعیت هنر والای موسیقی در شرایط کنونی مبهم است ، هر کدام از مسوولین و متولیان بنا به میزان علاقه ای که به این هنر دارند و نیز بسته به توانایی شان ، سیاستی مخصوص به خود را دنبال می کنند. از این روست که در زمان مسوولیت بعضی از مدیران هیچ حرکت سازنده ای انجام نمی شود و در زمان مدیریت برخی دیگر شاهد حرکت های هنری مختلف هستیم.
به گفته ساکت مادامی که وضعیت موسیقی و شرایط رشد موسیقی هنری در تمامی سطوح این هنر مشخص نشود نمی توان انتظار داشت که عملکرد مسوولین موسیقی در نهادهای مختلف حرکتی همسو داشته باشد.
وی در این باره اظهار داشت : به دلیل تشتت آرا و اختلاف سلیقه بین متولیان موسیقی در نهادهای مختلف و نبود جهت گیری هنری مشخص و واحد ، برخی از انواع موسیقی که از سوی وزارت ارشاد مردود شناخته می شوند ، از سوی شورای موسیقی صدا و سیما نه تنها مردود نیست که حتی شب و روز به سمع مردم می رسد.
ساکت با بیان این که مرکز موسیقی حوزه هنری نیز سیاستی به کل متفاوت از سیاست مراکز موسیقی یاد شده را دنبال می کند ، گفت : این موارد نشانگر مدیریت سلیقه ای بخش موسیقی در نهادهای مختلف است و به دیگر سخن می توان این گونه نتیجه گرفت که مدیریت موسیقی در نهادهای مختلف و در ارگان های دولتی ایران کاملاً ملوک الطوایفی است.
به اعتقاد این مولف مدیر لایق و کارآمد در حوزه موسیقی شخصی است که دست کم با مبانی موسیقی – چه ایرانی و چه جهانی – آشنایی ابتدایی داشته باشد و هنرمندان دلسوخته ، خوشنام ، با تجربه و با صلاحیت هر صنف از موسیقی را بشناسد.
او ادامه داد: اگر بخواهیم به موسیقی خدمت کنیم و این هنر را که به ارتقا و تعالی روحی مردمان یک جامعه کمک شایانی می کند زنده نگه داریم باید نوازندگان ، آهنگسازان، و موسیقی دانان با تجربه و متعهد را حمایت کنیم.
ساکت معتقد است : برای هنرها هم همچون کالاهای مصرفی مانند شیر و نان و حتی بنزین بایستی یارانه در نظر گرفت تا از این رهگذر هنرهای پرخرجی مثل" اپرا" بتوانند دوام بیاورند و سر پا بمانند.
وی در پایان گفت : امیدوارم موسیقی ملی ایران به دلیل عملکرد ناصواب برخی از مسوولین در حمایت مادی و معنوی از این فن شریف ، دچار حرمان نشود که حافظ گفته است : "عشق می ورزم و امید که این فن شریف / چون هنرهای دگر موجب حرمان نشود".


تهيه و ارسال خبر    :   حسین

ثبت نام آغاز شد

  پرينت صفحه جاري   پست الكترونيك   ذخيره آدرس سايت
 

88913010  (021)98+ خيابان كريمخان زند ، ابتداي خيابان استاد نجات اللهي ، پايين تر از كليسا ، ساختمان 299
info@TehranConservatory.ir CopyRight © 2007 All Right Reserved Tehran Conservatory of Music  
Web Design : Ati Net Co .   Programmer : Hassan Rashidi