Current Date : 1/15/2025 صفحه اصلي |  مديريت محتوايي  |  تماس با ما |  ارتباط با مديريت 
 English  |  Persian كنسرواتوار موسيقى تهران   
Quick Link
در آينه مطبوعات  «
بخش بين الملل  «
تقدير نامه ها  «     
بازديد ها  «     
قراردادهاي فرهنگي  «     
ثبت نام براي تحصيل  «     
شرايط تحصيل در  «     
كنسرواتوارهاي خارجي     
ساير سايتها  «
سازشناسي  «
مهندسي صدا  «
موسيقي الكترونيك  «     
الكتروآكوستيك  «     
استوديوها  «     
سازشناسي الكترونيكي  «     
نرم افزارها  «     
آكوستيك  «     
عضويت در خبرنامه  □
نام
ايميل

آرشيو اخبار

۸۸۸۲۴۰۵۰ - ـ۸۸۹۱۳۰۱۰ ـ ۸۸۳۱۶۱۹۲

تاريخ خبر : 14/03/1385

اخبار مهم ویژه دانشجویان پودمانی  

  نحوه پرداخت و بازپرداخت وام خوداشتغالي دانشگاهيان علمي كاربردي /معاون پژوهشي دانشگاه جامع علمي كاربردي از تغيير نحوه تعيين شهريه‌ دوره‌هاي پودماني دانشگاه خبر داد. /


  نحوه پرداخت و بازپرداخت وام خوداشتغالي دانشگاهيان علمي كاربردي




معاون اعتبارات و تسهيلات صندوق حمايت از فرصتهاي شغلي نحوه پرداخت وام خوداشتغالي دانشگاهيان علمي كاربردي را اعلام كرد.

مهندس‌ نورالهي در نهمين گردهمايي روساي واحدهاي استاني دانشگاه علمي كاربردي، با اشاره به ثبت‌نام 970 تا 980 هزار نفر در اين صندوق، اعتبار صندوق حمايت‌ از فرصتهاي شغلي را در سال جاري 55 ميليارد تومان عنوان كرد و گفت: از محل اين اعتبار در دو فاز 30 ميليارد تومان در اختيار دانشگاه جامع علمي كاربردي قرار گرفت كه اين رقم معادل 60 درصد كل اعتبار صندوق است.

وي با اشاره به تقسيم‌بندي نوع كسب و كارها در صندوق حمايت از فرصت‌هاي شغلي، گفت: يك دسته از طرحها خانگي هستند كه به مجوز خاصي نياز ندارند و امكان راه‌اندازي آن در منزل وجود دارد و اعتبار و تسهيلاتي كه در اختيار اين دسته از متقاضيان قرار مي‌گيرد تا سقف 30 ميليون ريال است.

وي طرح خويش‌فرمايي را نوع دوم طرح در صندوق عنوان كرد و گفت: در اين طرح متقاضي صرفا براي خود كسب و كاري را در محلهاي تجاري راه اندازي مي‌كند.

وي طرح خويش فرمايي را به سه زيرمجموعه خدماتي‏، توليدي و توزيعي تقسيم كرد و افزود: بازپرداخت وامهاي خويش فرمايي پس از طي 3 تا 6 ماه دوره تنفس، در شصت ماه آغاز مي‌شود، اعتبار اين طرح‌ها براي هر متقاضي 10 ميليون تومان است.

وي بازپرداخت وامهاي كسب و كار خانگي را با شش ماه دوره تنفس، 54 ماهه عنوان كرد.

مهندس نورالهي در ادامه سومين نوع طرح در صندوق را كارفرمايي بيان كرد و گفت: در اين طرح متقاضي علاوه بر اشتغال خود، براي پنج نفر ديگر نيز فرصت شغلي ايجاد مي‌كند، البته نبايد سرمايه بري طرح بيش از 50 ميليون تومان و در موارد خاص بيش از 60 ميليون تومان باشد.

به گفته وي، در طرحهاي خانگي تسهيلات سه ميليون توماني در يك مرحله و طرحهاي خويش فرمايي تا سقف 10 ميليون تومان در دو مرحله پرداخت مي‌شود كه مرحله اول براي تهيه مكان و مرحله دوم براي خريد تجهيزات است و در طرح كارفرمايي تسهيلات پنجاه ميليون توماني در سه مرحله تهيه مكان‏، تهيه تجهيزات و تهيه مواد اوليه به متقاضيان اعطا مي‌شود.

وي اظهار كرد: كساني بايد از تسهيلات صندوق استفاده كنند كه توانايي راه‌اندازي راهبردهاي كسب و كار را داشته باشند.

وي در مورد شرايط متقاضيان استفاده از تسهيلات صندوق حمايت از فرصت‌هاي شغلي، گفت: براي متقاضيان مرد دارا بودن كارت پايان خدمت الزامي است.

به گفته وي، اولويت با متقاضيان متاهل و بيكار است و ضروريست كه متقاضيان در هيچ محل يا سازماني شاغل نباشند.

مهندس نورالهي در ادامه از ايجاد واحدهاي صندوق حمايت‌هاي از فرصت‌هاي شغلي در 2 تا 3 هفته آينده در تمام شهرستان‌ها خبر داد.

وي همچنين خاطرنشان كرد: 60 درصد افرادي كه در صندوق حمايت‌ از فرصت‌هاي شغلي ثبت‌نام كرده‌اند، فاقد مهارت‌هاي لازم براي راه‌اندازي كسب و كار هستند.





پرداخت وام خوداشتغالي به دانشگاهيان علمي كاربردي

رييس دانشگاه جامع علمي‌ - كاربردي اعلام كرد: با امضاي تفاهمنامه همكاري ميان دانشگاه و صندوق حمايت از فرصتهاي شغلي وزارت كار، به دانش‌آموختگان دانشگاه 300 ميليارد ريال وام خود اشتغالي پرداخت مي‌شود.

دكتر حسين بلندي در ادامه افزود: اين تفاهمنامه به منظور توسعه كارآفريني، اشتغال و حمايت از دانش‌آموختگان دانشگاه جامع علمي - كاربردي منعقد شده است كه براساس آن به هر دانش‌آموخته داراي طرح مورد تاييد، 125 ميليون ريال تسهيلات اعطا مي‌شود و حداكثر تسهيلات با توجه به ارزيابي طرح مبلغ 500 ميليون ريال خواهد بود.

وي اظهار كرد: اين طرحها بايد توسط دانش آموختگان دانشگاه و با توجه به نيازهاي استانها و شهرستانها در قالب فرمهاي ارائه شده از سوي صندوق حمايت از فرصتهاي شغلي تهيه شده و طرحهاي ارائه شده در هر استان در كميته سه جانبه دانشگاه، صندوق و متقاضي بررسي مي‌شود، اين طرحها بايد داراي قابليت اجرايي لازم در جهت رفع نياز هر منطقه باشد.

رييس دانشگاه جامع علمي كاربردي افزود: با اجراي اين تفاهمنامه به 2400 نفر از دانش آموختگان دانشگاه جامع علمي - كاربردي وام خود اشتغالي پرداخت شده و 600 طرح كسب و كار نيز راه اندازي مي‌شود.

دكتر بلندي اظهار داشت: با اجرايي شدن اين طرح، دانش‌آموختگان دانشگاه جامع علمي - كاربردي ضمن دستيابي به فرصت شغلي مناسب، مي‌توانند وارد بازار كار شده و ضمن خوداشتغالي، نيروهاي ديگري را نيز جذب كند و در چرخه بازار كار تاثير گذار باشند.

رييس دانشگاه علمي كاربردي همچنين در نهمين گردهمايي روساي واحدهاي استاني دانشگاه از برگزاري اولين جشنواره دانشگاه در 18 مهر ماه خبر داد و گفت: اين جشنواره از اين پس به صورت سالانه برگزار مي‌شود.

دكتر حسين بلندي در اولين جشنواره دانشگاه چهار محور مورد توجه قرار مي‌گيرد، اظهار كرد: در اين جشنواره مدرس نمونه‏‌، مركز نمونه، دانشجوي و مبتكر نمونه انتخاب مي‌شوند.

وي در خاتمه از اعلام فراخوان براي تاليف 200 عنوان كتاب در سايت دانشگاه خبر داد.
لحاظ ضريب شهريه و تعيين شهريه بر اساس واحدهاي درسي

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

معاون پژوهشي دانشگاه جامع علمي كاربردي از تغيير نحوه تعيين شهريه‌ دوره‌هاي پودماني دانشگاه خبر داد.

دكتر كشتكار در نهمين گردهمايي روساي واحدهاي استاني دانشگاه جامع علمي كاربردي، اظهار كرد: پيش از اين شهريه دوره‌هاي پودماني دانشگاه بر اساس ساعات تدريس محاسبه مي‌شد كه اين امر مشكلاتي را به وجود آورد، به عنوان مثال درس كارآموزي دو واحدي براي دانشجويان دوره‌هاي ترمي معادل ‌٣٠ هزار تومان و براي دانشجويان پودماني معادل ‌٣٦٠ هزار تومان هزينه داشت.

وي با بيان اينكه متوسط تفاوت شهريه بين دوره‌هاي ترمي و پودماني ‌٩/١ برابر است، اظهار كرد: البته اين امر داراي منطقهايي نيز هست، زيرا دوره‌هاي ترمي در چهار ترم و دوره‌هاي پودماني در هشت ترم به پايان مي‌رسد.

دكتر كشتكار در ادامه با اشاره به دستور رييس وقت دانشگاه مبني بر تشكيل كميته ويژه شهريه در تير ماه سال گذشته، تصريح كرد: اين كميته متشكل از معاونتهاي اداري، مالي، آموزشي، نظارت و سنجش و پژوهشي است و از واحدهاي استاني به عنوان مشاور استفاده مي‌شود.

وي اولين فعاليت اين كميته را بررسي پيشينه نظام علمي كاربردي در هشت جلسه عنوان كرد و افزود: در اين كميته به اين نتيجه رسيديم كه بايد شهريه دوره‌هاي پودماني را به طريق دوره‌هاي ترمي محاسبه كنيم، زيرا در دوره‌هاي ترمي مشكلاتي وجود نداشت و براي محاسبه ساعتي شهريه پيشينه كارشناسي شده‌اي نيافتيم.

معاون دانشگاه جامع علمي كاربردي در ادامه با اشاره به شهريه ثابت در دوره‌هاي ترمي، گفت: اگر بخواهيم شهريه دوره‌هاي پودماني را نيز مانند دوره‌هاي ترمي حساب كنيم، بايد شهريه ثابت براي دوره‌هاي پودماني در نظر گرفته شود تا اين مراكز پايه‌اي براي ادامه فعاليت داشته باشند.

وي با تاكيد بر اينكه از لحاظ درسي هماهنگي خوبي ميان دوره‌هاي ترمي و پودماني وجود دارد، تصريح كرد: از نظر شهريه نيز اين دو دوره بايد با يكديگر هماهنگ باشد.

دكتر كشتكار در ادامه احتساب ضريب ويژه شهريه را از ديگر عملكردهاي كميته شهريه بيان كرد و افزود: در يك گروه آموزشي رشته‌هاي مختلف بايد شهريه‌هاي مختلف داشته باشند زيرا امكانات آنها و اجراي آن در يك مركز با مركز ديگر متفاوت است، بنابراين با توجه به موقعيت جغرافيايي مراكز و رتبه‌بندي آنها، شهريه‌ها نيز بايد متفاوت باشد كه هم اكنون اين طرح در دست بررسي است.

معاون دانشگاه جامع علمي كاربردي با تاكيد بر لزوم واقعي كردن شهريه‌هاي دانشجويان، گفت: پيش‌نويس آيين‌نامه جديد شهريه تهيه و چندين بار در هيات مميزه و شوراي برنامه‌ريزي درسي دانشگاه مورد بحث قرار گرفت و در نهايت در كميسيون دايمي هيات امنا تصويب شد و اخيرا نيز به امضاي وزير علوم رسيد و آماده ابلاغ است.

دكتر كشتكار شهريه ترم تابستان، مرخصي تحصيلي، مهمان شدن از مركزي به مركز ديگر، معرفي به استاد، انتقال دايم دانشجو، ‌معادل سازي دروس، انصراف از تحصيل و تخفيف شهريه و غيره را از نقاط قوت آيين نامه جديد خواند.

معاون پژوهشي دانشگاه جامع علمي كاربردي در پايان گفت: در هر سال جدول شهريه دانشگاه تهيه و به هيات امنا مي‌رود تا در آنجا تصويب و ابلاغ شود كه امسال نيز ممكن است اين اتفاق بيفتد.


مهندس جمال زاده، كارشناس برنامه ريزي دانشگاه جامع علمي كاربردي نيز در اين گردهمايي با اشاره به موادي از آيين‌نامه جديد شهريه‌هاي دوره پودماني دانشگاه، گفت: حق نظارت دانشگاه ‌١٥ درصد كل شهريه ثابت و متغيريست كه توسط دانشجو به هنگام ثبت‌نام اخذ مي‌شود و اگر مركزي از دانشجويي شهريه نگيرد حق نظارت دانشگاه محفوظ است و بر اساس تفاهمات بين دانشگاه و واحد اخذ مي‌شود.

وي افزود: طبق ماده ‌٤ آيين‌نامه هزينه تمام شده در هر سال با توجه به نرخ تورم مورد بازنگري قرار مي‌گيرد و پس از آن با تصويب هيات امنا اجرا مي‌شود.

مهندس جمالزاده در خاتمه يكي از ويژگيهاي مهم آيين نامه را يكنواخت بودن آن براي دوره‌هاي پودماني و ترمي عنوان كرد و گفت: اين آيين‌نامه براي هر دو بخش قابليت اجرايي دارد .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


تهيه و ارسال خبر    :   ali

ثبت نام آغاز شد

  پرينت صفحه جاري   پست الكترونيك   ذخيره آدرس سايت
 

88913010  (021)98+ خيابان كريمخان زند ، ابتداي خيابان استاد نجات اللهي ، پايين تر از كليسا ، ساختمان 299
info@TehranConservatory.ir CopyRight © 2007 All Right Reserved Tehran Conservatory of Music  
Web Design : Ati Net Co .   Programmer : Hassan Rashidi