Current Date : 1/15/2025 صفحه اصلي |  مديريت محتوايي  |  تماس با ما |  ارتباط با مديريت 
 English  |  Persian كنسرواتوار موسيقى تهران   
Quick Link
در آينه مطبوعات  «
بخش بين الملل  «
تقدير نامه ها  «     
بازديد ها  «     
قراردادهاي فرهنگي  «     
ثبت نام براي تحصيل  «     
شرايط تحصيل در  «     
كنسرواتوارهاي خارجي     
ساير سايتها  «
سازشناسي  «
مهندسي صدا  «
موسيقي الكترونيك  «     
الكتروآكوستيك  «     
استوديوها  «     
سازشناسي الكترونيكي  «     
نرم افزارها  «     
آكوستيك  «     
عضويت در خبرنامه  □
نام
ايميل

آرشيو اخبار

۸۸۸۲۴۰۵۰ - ـ۸۸۹۱۳۰۱۰ ـ ۸۸۳۱۶۱۹۲

تاريخ خبر : 08/03/1385

معرفی آثار برتر موسیقی در سی سال گذشته ضرورت داشت 

  شاهین فرهت ، سید محمد میرزمانی ، حسین یوسف زمانی ، جلیل عندلیبی و احمد علی راغب در مورد جشنواره انتخاب یکصد اثر برتر تاریخ موسیقی ، نظراتی داده اند که می خوانید .
به گزارش گروه موسیقی خبرگزاری مهر، پس از اعلام خبر برگزاری جشنواره انتخاب یکصد اثر برترازسوی مرکز موسیقی و سرود صدا و سیما که قرار است با نظر سنجی از 1500 هنرمند ، در شهریورماه سال جاری صورت بگیرد چند تن از هنرمندان عرصه موسیقی در این مورد اظهار نظر کرده اند.

شاهین فرهت در این خصوص گفت : اولین اثر مثبت این جشنواره این است که هنرمندان عرصه شعر و موسیقی به هنگام انتخاب این آثار، یک بار دیگر برترین آثار موسیقی را مرور می کنند و این آثار به طور جدی تر دوباره شنیده می شود. دومین اثر مثبت جشنواره نیز این خواهد بود که آثار موسیقی دسته بندی خواهد شد و آثاری که ارزش هنری بیشتری دارند از آثار کم ارزش تر جدا می شود و سوم اینکه تاثیر این جشنواره تنها در جامعه هنرمندان نخواهد بود و در کل جامعه ایران نتایج بسیار مثبتی خواهد داشت.

سید محمد میرزمانی در باره این جشنواره ابراز داشت : در مقاطع و دوره های مختلف، تعدادی آثار هنری به عنوان آثار جاودانه، ماندگار و به خاطر ماندنی مطرح بوده است.دراین راستا انتخاب و معرفی آثار موسیقی برتر حدود 30 سال نظام جمهوری اسلامی امری لازم بود و ابتکار این طرح و دعوت صاحبنظرن توسط جناب پیریایی انگیزه تازه ای رابخشیده است.

حسین یوسف زمانی نیزدر گفته های خود به تاثیر این قبیل جشنواره ها در استانها و شهرستانهای مختلف اشاره کرد و گفت:از آنجا که در استانها و شهرستانها امکانات خلق و ضبط آثار موسیقی بسیار محدود است، بسیاری از آثار خوب مورد توجه قرار نمی گیرند. برگزاری چنین جشنواره هایی بیش از هر چیز آثار هنرمندان شهرستانی را مورد توجه قرار داده ودر نهایت باعث رشد و تعالی موسیقی در استانها و شهرستان ها می شود .

جلیل عندلیبی ضمن مثبت برشمردن آثار این جشنواره گفت: طبیعت ماندگاری هر ملت در فرهنگ آن ملت است و تمدن ایران با سابقه ای چند هزارساله از زمان بارید و نکیسا، سابقه موسیقی دارد و حتی در موسیقی ایرانی، به تعداد روزهای سال، گوشه های موسیقی داریم و طبیعتا برگزاری چنین جشنواره هایی در اعتلای فرهنگ ایران زمین بسیار موثر است .

احمد علی راغب نیز گفت : انتخاب یکصد اثر برتر تاریخ موسیقی ایران حرکتی بزرگ بین هرمندان عرصه شعر و موسیقی ایجاد خواهد کرد و صاحبان آثار ارزشمندی که به هردلیل تا کنون مطرح نشده اند، خواهند فهمید که بالاخره از آثار خوبی که خلق کرده اند، در جایی قدردانی خواهد شد و برگزاری چنین جشنواره هایی در نگاه مردم به موسیقی به عنوان یک حرفه ارزشمند و ایجاد امنیت شغلی و حرفه ای برای هنرمندان بی تاثیر نخواهد بود.

خبرگزاری مهر


تهيه و ارسال خبر    :   الینا مصدق

ثبت نام آغاز شد

  پرينت صفحه جاري   پست الكترونيك   ذخيره آدرس سايت
 

88913010  (021)98+ خيابان كريمخان زند ، ابتداي خيابان استاد نجات اللهي ، پايين تر از كليسا ، ساختمان 299
info@TehranConservatory.ir CopyRight © 2007 All Right Reserved Tehran Conservatory of Music  
Web Design : Ati Net Co .   Programmer : Hassan Rashidi