Current Date : 1/15/2025 صفحه اصلي |  مديريت محتوايي  |  تماس با ما |  ارتباط با مديريت 
 English  |  Persian كنسرواتوار موسيقى تهران   
Quick Link
در آينه مطبوعات  «
بخش بين الملل  «
تقدير نامه ها  «     
بازديد ها  «     
قراردادهاي فرهنگي  «     
ثبت نام براي تحصيل  «     
شرايط تحصيل در  «     
كنسرواتوارهاي خارجي     
ساير سايتها  «
سازشناسي  «
مهندسي صدا  «
موسيقي الكترونيك  «     
الكتروآكوستيك  «     
استوديوها  «     
سازشناسي الكترونيكي  «     
نرم افزارها  «     
آكوستيك  «     
عضويت در خبرنامه  □
نام
ايميل

آرشيو اخبار

۸۸۸۲۴۰۵۰ - ـ۸۸۹۱۳۰۱۰ ـ ۸۸۳۱۶۱۹۲

تاريخ خبر : 01/03/1385

حمايت از پايان نامه هاي دانشجويان رشته موسيقي 

  رئيس مرکز موسيقي از آمادگي اين مرکز براي حمايت از پايان نامه ها ، پژوهش ها و تحقيقات مناسب دانشجويان رشته موسيقي خبر داد.
محمدحسين همافر در جمع تعدادي از مسوولان و مديران گروههاي موسيقي دانشگاه ها افزود: اين حمايت شامل کساني خواهد شد که دانشگاه قادر به حمايت از آنان در زمينه خلق آثار، پژوهش و تحقيق نيست.
وي يادآورشد: با توجه به بضاعت اندک حوزه هاي اجرايي ، اين مرکز مسوول سرنوشت تمام دانشجويان موسيقي پس از فراغت از تحصيل نيست ، اما نمي توان مجموعه استعدادهاي درخشان و کساني که در عرصه موسيقي کشور اثرگذار هستند را ناديده گرفت.
او اضافه کرد: واقعيت موسيقي جدا از واقعيت دانشگاه و جامعه نيست ، بنابر اين بايد اين دو از امکانات يکديگر بهره ببرند تا به نتيجه مطلوب برسند. رئيس مرکز موسيقي اظهار کرد: لازم است تفاهمنامه اي بين مرکز موسيقي و دانشگاه ها بسته شود و با لحاظ کردن پيشنهادهاي دانشگاه و نيازهاي آنان ، گامهاي بعدي براي ارتقاي موسيقي ايراني برداشته شود. آذين موحد، عضو هيات علمي دانشکده هنرهاي زيباي دانشگاه تهران نيز در اين نشست گفت : مسووليت تفکر آکادميک درحوزه موسيقي به عهده دانشگاه است ، اما مساله گريبانگير جامعه اين است که آحاد جامعه و حتي علاقه مندان به موسيقي هنوز از انواع موسيقي و تفاوت بين نگاه علمي و غيرعلمي موسيقي اطلاعي ندارند. وي با اشاره به اين که اغلب موسيقي هايي که ارائه مي شود، در سطح پاييني هستند، تصريح کرد: کسي که در آينده مي خواهد در دانشگاه موسيقي تحصيل کند، بايد نسبت به موسيقي آگاهي نسبي داشته باشد. موحد يادآورشد: مرکز موسيقي بايد با برنامه ريزي منسجم از لحاظ فرهنگي ، به جامعه و کساني که قصد ورود به رشته موسيقي را دارند ، آموزش ها و آگاهي هاي لازم را ارائه کند. شاهين فرهت ، استاد موسيقي نيز گفت : اکنون استعدادهاي بسيار درخشاني در زمينه موسيقي از دانشگاه هاي مختلف کشور دانش آموخته مي شوند که متاسفانه از آينده شغلي خود بيمناک هستند. وي افزود: اين افراد پس از فراغت از تحصيل با وجود استعداد زياد، کارهايشان بدون استفاده باقي مي ماند. فرهت اظهار کرد: عده اي از افراد با استعداد در زمينه موسيقي نيز هستند که حتي امکان رفتن به دانشگاه براي بروز استعدادهاي خود را ندارند؛ اين استعدادها بتدريج موسيقي را کنار گذاشته و ديگر رغبتي به اين هنر از خود نشان نمي دهند. او تصريح کرد: مناسب ترين راهکار اين است تا جواناني را که مي توانند در آينده خدمتگزار موسيقي باشند شناسايي و با هر وسيله اي از آنان حمايت کرد.
جام جم آن لاین


تهيه و ارسال خبر    :   الینا مصدق

ثبت نام آغاز شد

  پرينت صفحه جاري   پست الكترونيك   ذخيره آدرس سايت
 

88913010  (021)98+ خيابان كريمخان زند ، ابتداي خيابان استاد نجات اللهي ، پايين تر از كليسا ، ساختمان 299
info@TehranConservatory.ir CopyRight © 2007 All Right Reserved Tehran Conservatory of Music  
Web Design : Ati Net Co .   Programmer : Hassan Rashidi